Vacature BI Lead Consultant

InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Als jij dit bent

Iemand met een eigen visie op BI en die deze kan uitdragen. Iemand die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren en kun je anderen overtuigen. Je bent nieuwsgierig en pragmatisch en wil werken aan jouw eigen ontwikkeling en aan die van anderen. Hierbij zullen jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Je inspireert onze bestaande en nieuwe klanten om de transitie naar een data gedreven organisatie te maken en je vertaalt deze naar een concrete roadmap
 • Je weet het echte probleem te identificeren en ook op te lossen met gave, niet-traditionele N+1 oplossingen die impact hebben
 • Je weet de juiste balans te houden tussen resultaatgerichtheid en geleverde kwaliteit
 • Je werkt in teamverband en zelfstandig

En je dit in huis hebt

Als BI Lead Consultant dien je minimaal aan de volgende functie-eisen en eigenschappen te voldoen:

 • Afgeronde HBO en (of) WO opleiding
 • Goede communicatieve en leidinggevende eigenschappen
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van Business Intelligence
 • Het is een pré als je over MCSE Data Management & Analytics beschikt
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met requirement analyse
 • Kennis van en/of ervaring met datakwaliteit
 • Hands-on kennis van: Microsoft Azure Cortana Intelligence Suite (Power BI is een vereiste)
 • Kennis van scripting talen zoals DAX, en programmeertalen zoals Python is een pre

Wat bieden wij?

InSpark biedt een prettige werkomgeving met daarbij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een adequate pensioensregeling. Naast een goed salaris met bonusregeling krijg je de beschikking over een leaseauto, een laptop en een telefoon van de zaak.
Het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt bij een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken, waarbij we naast keihard werken echter ook keihard ontspannen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze social events of jaarlijkse company weekend naar de zon of de sneeuw.

Join InSpark!

Herken jij je hierin en voldoe je aan ons profiel? Meld je met je motivatie, cv en een indicatie van je salaris bij ons. Nynke gaat graag met je in gesprek.

Meer over InSpark

InSpark transformeert organisaties door werkplekken te innoveren en processen en services te optimaliseren. Met meer aandacht voor de wensen en behoeften van haar klanten. Met meer specialisten, skills en echte kennis van zaken. En met meer drive, efficiency en plezier. Zodat mensen sneller het maximale uit Microsoft technologie halen. Voor meer impact en duurzaam resultaat. En meer tevredenheid. Today én tomorrow. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Wij zijn Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle. Kijk op www.inspark.nl.

NB: Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je in!