Data Engineer 

Ons werk begint daar waar de datastromen zijn. Als het om gegevens gaat, volgen we het ‘ieder X-principe’: ieder type, iedere bron én op iedere schaal. Als Data Engineer werk je dan ook op alle levels en gebieden mee: van bedrijfstaktoepassingen tot real-time IoT-streams, en vanzelfsprekend: alles cloud-first. Jouw primaire verantwoordelijkheden zijn: de bouw van solide data-pijplijnen, de integratie van de verschillende databronnen in Data Lakes, het toepassen van statistische modellen op de data, en het voorbereiden van databronnen voor onze Data Scientists. De juiste toepassing van data staat voor minstens 80% van ieder projectsucces. Jouw werk in het data-team is dus van cruciaal belang om dit succes te behalen.

Als Data Engineer help jij klanten door op maat ontwikkelde innovaties te leveren. Zo worden klantorganisaties klaargestoomd voor de wereld van morgen.

Als jij dit bent

Je bent eager! Hongerig naar méér. Je bent niet bang om nieuwe kennis op te doen en je vast te bijten in een digitale uitdaging. Je wilt klantprocessen versnellen, mensen helpen om hun werk te verbeteren door de inzet van slimme techniek. Je omarmt nieuwe techniek. Je bent een digital craftsmen. Je kan mensen inspireren door innovatie.

En je dit in huis hebt

  • Aanstekelijk enthousiasme over datatechniek en -analyse; je bent ervan overtuigd dat data de nieuwe smeerolie voor organisaties vormen
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met de volgende technologieën: Python, Scala, Spark
  • Software engineering background (Net Bash/PowerShell en andere automation oplossingen)
  • Ervaring met Microsoft Azure Data Platform en/of AI stack is een pre

Ons motto: als je beschikt over de juiste capaciteiten, volgen de vaardigheden vanzelf.

Goed om nu in de versnelling te komen

Is jouw interesse gewekt? Mooi! Stuur Nynke een bericht. Zij hoort graag jouw verhaal in onze Digitale Transformatie Hub met een kop goede koffie.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!