Haal er uit wat er in zit

Aan proeftuinen, pilots, proefballonnen en proof of concepts is bij de meeste organisaties en overheden geen gebrek. Integendeel. En hoe goed die initiatieven ook zijn, ze bieden nog steeds maar zelden het echte inzicht dat datagedreven besturen tot in de vezels van de organisatie mogelijk maakt.

Met onze schaalbare en pragmatische aanpak maken we realtime inzicht mogelijk in interne kosten, snelheid en de kwaliteit van dienstverlening. Dat verhoogt de reactiesnelheid flink en – niet onbelangrijk – het dicht de diep ingesleten kloof tussen verschillende afdelingen.

SHARE
Data Analytics voor ieder type organisatie
Vandaag nog meer grip
Met een dataplatform als centraal knooppunt krijg je meer grip op interne processen. Sterke visualisaties op basis van Microsoft Power BI geven je vervolgens inzichten op een presenteerblaadje.
Ontketen de échte kracht van data
Als de beschikbaarheid en het overzicht van data in orde is, wordt het tijd voor meer rendement. Met eenduidige en toegepaste data kan iedereen efficiënter aan het werk.
Datagedreven besturen en beslissen
Op basis van actuele gegevens ontdek je verbanden die voorheen niet konden worden gelegd. Zo kijk je niet meer alleen naar het verleden, maar maak je op basis van Machine Learning voorspellende analyses.

Security

Al onze oplossingen zijn ‘secure by design’. Zo bescherm je jouw organisatie tegen datalekken en aanvallen van buiten en kun je altijd, overal en op elk apparaat veilig werken.

Alle ruimte voor innovatie

In ons lab nemen we de ruimte om te ontdekken wat bots, augmented reality, advanced data analytics en blockchain voor organisaties als die van jou kunnen betekenen. Met welke technologie wil jij de kracht van data maximaal benutten?

Onze Data Analytics klanten
Andrei Varanovich

Lead Consultant Data Analytics

Zet vandaag nog de eerste stap
Ik denk direct op niveau met je mee.
Download whitepaper
Ontdek de waarde van voorspellende data