Vacature Enterprise Mobility + Security Consultant

InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Als jij dit bent

Eindgebruikers maximaal ondersteunen bij informatiebeveiliging in de Mobile First, Cloud First wereld. Is dat hetgeen waar jij je dagelijks mee bezig wilt houden? Dan ben jij een Consultant Enterprise Mobility bij InSpark.

Als technisch consultant Enterprise Mobility houd jij je bezig met mobility vraagstukken van klanten in de breedste zin van het woord. Je adviseert klanten over zakelijke toepassingen op het gebied van mobility en je bent uitstekend op de hoogte van de laatste trends wat betreft informatiebeveiliging, identity en mobile device/application management. Alles in de visie van Mobile First, Cloud First. De Microsoft oplossingen zoals EMS kennen geen geheimen voor je. Je wilt hier de beste in zijn en bent in staat om bij InSpark aan te haken bij een team van specialisten die rechtstreeks contact hebben met de Product Group van EMS van Microsoft in Redmond.

Naast een adviserende rol, implementeer en migreer je ook Microsoft gerelateerde mobility oplossingen en ben je betrokken in het (pre-)sales proces. Je voert Proof of Concepts uit en geeft presentaties. Naast kennis van EMS heb je ook kennis van Windows 10 (Mobile en Universal Apps) en overige producten zoals System Center Configuration Manager (SCCM). Projectmatige certificeringen zoals PRINCE2, IPMA, etc. is een pré.

En je dit in huis hebt

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt diepgaande kennis van alle onderdelen van de Microsoft Enterprise Mobility Suite
  • Je hebt diepgaande kennis van Intune, Azure Active Directory Premium, Azure Rights
  • Management Services Premium, Advanced Threat Analytics
  • Je hebt diepgaande kennis van Windows 10 (Mobile) en andere (mobiele) besturingssystemen zoals Google Android en Apple iOS
  • Je hebt kennis van IaaS, PaaS en Office365
  • Je hebt ervaring met platform gerelateerde producten zoals ADFS, Azure AD Connect, PowerShell, etc.
  • Je hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire teams in internationale omgevingen
  • Je hebt uitstekende communicatie skills, zoals schriftelijke als mondeling

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark biedt een prettige werkomgeving met daarbij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een adequate pensioensregeling. Naast een goed salaris krijg je de beschikking over een leaseauto, een laptop en een telefoon van de zaak.
Het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt bij een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken, waarbij we naast keihard werken echter ook keihard ontspannen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze social events of jaarlijkse company weekend naar de zon of de sneeuw.

Goed idee om nu in de versnelling te gaan!

Herken jij je hierin en voldoe je aan ons profiel? Meld je met je motivatie, cv en een indicatie van je salaris bij ons. Nynke gaat graag met je in gesprek.

Meer over InSpark

InSpark transformeert organisaties door werkplekken te innoveren en processen en services te optimaliseren. Met meer aandacht voor de wensen en behoeften van haar klanten. Met meer specialisten, skills en echte kennis van zaken. En met meer drive, efficiency en plezier. Zodat mensen sneller het maximale uit Microsoft technologie halen. Voor meer impact en duurzaam resultaat. En meer tevredenheid. Today én tomorrow. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Wij zijn Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle. Kijk op www.inspark.nl.

NB: Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!