Vacature: Hybrid Microsoft 365 Consultant

Azure, Logic Apps, Flow, Teams, Planner, Office Groups, Dynamics 365 alles komt bij elkaar. Als hybride consultant help je klanten mee met het inzetten van alle Microsoft cloud diensten van nu en morgen om zo het maximale te bereiken. Snelheid, aanpasbaarheid en adoptie zijn daarbij essentieel.

Help jij onze klanten met de juiste innovaties klaar te maken voor de wereld van morgen?

Als jij dit bent

Je bent eager! Je bent hongerig naar meer. Je bent niet bang om nieuwe kennis op te doen en je vast te bijten in een digitale uitdaging. Je wilt klantprocessen versnellen, mensen helpen om hun werk te verbeteren door de inzet van slimme techniek. Je omarmt nieuwe techniek. Je bent een digital craftsmen. Je kan mensen inspireren door innovatie. Je werkt al een tijdje met Dynamics 365.

En je dit in huis hebt

  • Je analyseert de functionele wensen en eisen van de klant, je inventariseert en denkt mee over de inrichting van bedrijfsprocessen
  • Je adviseert de klant over de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365, je geeft uitleg en workshops aan (groepen) gebruikers
  • Tijdens de implementatie zorg je stapsgewijs voor de configuratie van het systeem en de uitwerking van de oplossingen
  • Je draagt zorg voor de adoptie van het systeem d.m.v. training en documentatie

Dan hebben we je heel wat te bieden

Wij zijn een groep authentieke mensen die één ding gemeen hebben: we zijn experts. Stuk voor stuk digital craftsmen. Vanuit InSpark helpen we organisaties om zich klaar te maken voor de wereld van morgen. De basis? Microsoft technologie. Hier werken dan ook niet voor de niets de meeste MVP’s van Europa onder één dak. Maar het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt in een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken. Naast keihard werken, doen we ook aan keihard ontspannen. Door het jaar heen hebben we diverse social events met als topper het jaarlijkse company weekend naar de zon of sneeuw.

Goed om nu in de versnelling te komen

Is jouw interesse gewekt? Mooi! Stuur Nynke een bericht. Zij hoort graag jouw verhaal in onze Digitale Transformatie Hub met een kop goede koffie.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!