Met de indoor navigatie app vind je altijd de weg
Dick Lorier

Met de nieuwe indoor navigatie app van PQR, Aruba (een Hewlett Packard Enterprise Company) en InSpark vinden bezoekers ten alle tijden de weg in een gebouw, zelfs als ze er voor de eerste keer zijn. Om bezoekers goed op weg te helpen, stuur je ze persoonlijke pushberichten op hun telefoon. Met de ingebouwde assistent verwelkom je bijvoorbeeld bezoekers bij binnenkomst en creëer je een experience die heel persoonlijk en klantgericht is. En dit allemaal zonder dat de bezoeker ook maar één formulier hoeft in te vullen! Nog een voorbeeld: stel er doet zich een calamiteit voor, dan kun je de bezoekers makkelijk leiden naar de dichtstbijzijnde uitgang.

PQR Experience App: indoor navigatie en persoonlijke assistent

De PQR Experience app demonstreert dat organisaties tijd, energie en geld besparen door op het juiste moment en op de juiste locatie relevante informatie te geven op je mobiel. Zo weet je als bezoeker direct waar je naartoe moet en krijg je een persoonlijk bericht als jouw afspraak later start.

De PQR Experience app is de mobiele verrijking van een bezoek aan het PQR Experience Center. Het PQR Experience Center is ontworpen voor eindgebruikers die nadenken over vraagstukken die met flexibele IT te maken hebben. In het Experience Center kun je kennis maken met de nieuwste technologieën, oplossingen en best practices. Zo ervaar je zelf hoe het is om mobiele werker, thuiswerker of kantoorwerker te zijn. De app heeft een spilfunctie tijdens de PQR Experience door middel van features als:

  • Afspraken maken & beheren;
  • Indoor navigatie;
  • Locatie- gebaseerde berichtgeving.

De app maakt gebruik van de nieuwste technologie o.a. het Meridian Mobile App Platform in combinatie met beacons. De PQR Experience app is ontwikkeld vanuit een partnership tussen ICT-dienstverlener PQR, Aruba (een Hewlett Packard Enterprise Company) en InSpark.

Voor wie interessant?

Deze indoor navigatie app is vooral interessant voor grote organisaties die veel verschillende ruimtes hebben en grote aantallen bezoekers ontvangen. Zo vind je in een ziekenhuis nu makkelijker de weg, navigeer je probleemloos naar jouw favoriete werken in een galerie, de juiste vergaderruimte in een groot kantoor en ben je altijd van de laatste informatie op de hoogte als jij wacht in het gemeentehuis.

Meer informatie?

Deze indoor navigatie app geeft een concreet beeld van de ongelimiteerde mobiele mogelijkheden in de dagelijkse praktijk. Het demonstreert hoe organisaties op een relatief eenvoudige manier de dienstverlening aan klanten en bezoekers significant kunnen verbeteren. Een bezoek aan het PQR Experience Center in combinatie met de aangeboden voorbeelden in de app, laat organisaties nadenken over de mobiele strategie die past bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

PQR Experience app in het nieuws

Emerce: PQR Experience App laat organisaties nadenken over mobiele strategie. 

Download de app!

In de Appstore of Playstore. 

SHARE
Dick Lorier

AR/MR Expert & Innovatie Consultant

Meer weten?
Dick vertelt je graag meer.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!