Vacature Microsoft Azure Consultant

InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Als jij dit bent

We werken in teamverband om klanten de voordelen van Microsoft Cloud te laten ervaren. Jouw dagelijkse werkzaamheden in het team zullen bestaan uit:

 • Het ontwerpen van Microsoft Azure omgevingen
 • Het bedenken van migratie strategien om bestaande workloads naar Azure over te zetten
 • Het houden van workshops om kennis over te dragen over Azure, of juist om requirements te verzamelen
 • Configuratie van resources in Microsoft Azure (bijvoorbeeld op basis van ARM templates)
 • Configuratie van networking, vaak specifiek op basis van ExpressRoute
 • Management en security aspecten inregelen (bijvoorbeeld met Azure Security Center en/of Operations Management Suite)
 • Identity inrichten op basis van Azure Active Directory

Dan hebben we je heel wat te bieden

Als Microsoft Azure consultant dien je minimaal aan de volgende functie-eisen en eigenschappen te voldoen:

 • Kennis van, en ervaring met, Microsoft Azure
 • Kennis van, en ervaring met, PowerShell
 • Windows Server kennis en ervaring
 • Het is een pré als je gewerkt het met System Center en/of OMS
 • Het is een pré als je goede networking kennis hebt
 • Het is een pré als je kennis van Linux en open-source technologien hebt

We gaan er vanuit dat je je MCSE Cloud Infrastructure al gehaald hebt (waaronder examen 70-533). Zo niet, dan helpen we je die, in de eerste weken na je start bij ons, te halen.

Wat bieden wij?

InSpark biedt een prettige werkomgeving met daarbij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een adequate pensioensregeling. Naast een goed salaris krijg je de beschikking over een leaseauto, een laptop en een telefoon van de zaak.
Het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt bij een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken, waarbij we naast keihard werken echter ook keihard ontspannen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze social events of jaarlijkse company weekend naar de zon of de sneeuw.

Goed idee om nu in de versnelling te gaan!

Herken jij je hierin en voldoe je aan ons profiel? Meld je met je motivatie, cv en een indicatie van je salaris bij ons. Nynke gaat graag met je in gesprek.

Meer over InSpark

InSpark transformeert organisaties door werkplekken te innoveren en processen en services te optimaliseren. Met meer aandacht voor de wensen en behoeften van haar klanten. Met meer specialisten, skills en echte kennis van zaken. En met meer drive, efficiency en plezier. Zodat mensen sneller het maximale uit Microsoft technologie halen. Voor meer impact en duurzaam resultaat. En meer tevredenheid. Today én tomorrow. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Wij zijn Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle. Kijk op www.inspark.nl.

NB: Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!