Vacature Office 365 Infrastructure Consultant

InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Als jij dit bent

Als Cloud/ Office 365 specialist help je onze klanten met hun migratie naar de Cloud en ontwerp en implementeer je oplossingen op basis van Office 365 en Azure technologie. Je werkt met collega’s samen in multidisciplinaire teams en brengt kennis in van onder andere de volgende kennisgebieden: Windows Server, Exchange Server, ADFS, DirSync, Office 365 en het Azure platform. Je rol kan heel breed zijn, de focus ligt op drie onderwerpen: Identity integration (ADFS, DirSync), Exchange Online migraties en implementatie van Mobile Device Management.
Naast je technische kennis ben je in staat helder en duidelijk te communiceren, zodat je kennis ook effectief wordt overgedragen aan collega’s en klanten.

En je dit in huis hebt

  • Een relevante opleiding op HBO/WO niveau
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van Microsoft-technologie
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een infrastructuur adviesrol
  • Actuele certificering, bijvoorbeeld MCSA Windows Server 2012 en MCSE titels zijn een pré
  • Kennis van en ervaring met Exchange Online migraties en tooling
  • Ervaring met Mobile Device Management is een pré
  • Het vermogen om procesmatig en sterk analytisch te denken.

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark biedt een prettige werkomgeving met daarbij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een adequate pensioensregeling. Naast een goed salaris krijg je de beschikking over een leaseauto, een laptop en een telefoon van de zaak.
Het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt bij een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken, waarbij we naast keihard werken echter ook keihard ontspannen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze social events of jaarlijkse company weekend naar de zon of de sneeuw.

Goed idee om nu in de versnelling te gaan!

Herken jij je hierin en voldoe je aan ons profiel? Meld je met je motivatie, cv en een indicatie van je salaris bij ons. Nynke gaat graag met je in gesprek.

Meer over InSpark

InSpark transformeert organisaties door werkplekken te innoveren en processen en services te optimaliseren. Met meer aandacht voor de wensen en behoeften van haar klanten. Met meer specialisten, skills en echte kennis van zaken. En met meer drive, efficiency en plezier. Zodat mensen sneller het maximale uit Microsoft technologie halen. Voor meer impact en duurzaam resultaat. En meer tevredenheid. Today én tomorrow. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Wij zijn Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle. Kijk op www.inspark.nl.

NB: Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!