InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het inplannen van de best professionals in de dynamische digitale transformatiemarkt. Tegelijkertijd pak jij zelfstandig de vragen op van onze klanten en bewaak jij het planningsproces. Als je verbeteringen signaleert, aarzel jij niet om actie te ondernemen en dit aan te geven bij je collega’s. Daarnaast leg jij de projectadministratie vast, houd je de verschillende mailboxen bij en beantwoord je de backoffice telefoon.

Zijn dit werkzaamheden waar jij energie van krijgt? Wil jij  InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom ons team versterken als Resource planner!

Als jij dit bent

Als Resource Planner ben jij de spin in ons web van de dagelijkse gang van zaken je bent het eerste aanspreekpunt, jij plant, coördineert, signaleert en improviseert (waar nodig) en communiceert vlot en accuraat met ons team en klanten. Je bent een duizendpoot en weet als geen ander de juiste prioriteiten te stellen. Je kan je snel aanpassen aan een dynamische organisatie en je weet daardoor snel de juiste mensen op de juiste plekken in te plannen. Daarnaast heb je een (semi) commerciële en administratieve functie. Je bent een echte teamspeler en pakt alle klussen met twee handen aan.

En je dit in huis hebt

Als Resource Planner dien je minimaal aan de volgende functie eisen te voldoen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als planner
  • Je bent communicatief sterk, zelfstandig, probleemoplossend en je kunt goed samenwerken
  • Je bent stressbestendig en kunt meerdere werkzaamheden tegelijk uitvoeren
  • Klant-, doel- en resultaatgerichtheid
  • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Amstelveen/Amsterdam

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

  • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
  • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Manager

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!