Amstelveen, 20 augustus 2018 Voormalig SaaSplaza Director Operations Richard Jonk start per 10 september als Business Lead Service Delivery bij InSpark. Met zijn ervaring op het gebied van digitale transformatie, gaat hij meebouwen aan het merk InSpark en helpen de groeiambities te versnellen.

Managing Director Laurens Frijters: “InSpark is dit jaar door Microsoft uitgeroepen tot Country Partner of the Year. Winnen is mooi, maar biedt geen garantie voor de toekomst binnen onze sector. Wij zien het veranderende tempo omhoog gaan en onze opdrachten groter worden. Om dé innovatieve Microsoft partner te blijven, investeren we daarom juist nu in kennis en kwaliteit. Richard heeft bewezen ervaring met complexe vraagstukken bij internationale opdrachtgevers en brengt noodzakelijke kennis en expertise op het gebied van Service Management en Continuous Delivery. Ik ben blij dat Richard ons management team versterkt en ons gaat helpen om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren.”

Richard heeft ruim 20 jaar ervaring in Service Management en was de afgelopen 6 jaar in verschillende rollen werkzaam, waaronder Lead Direct Customer Manager en Director Operations EMEA bij SaaSplaza. Daarvóór vervulde hij functies bij onder andere Defensie, NS en ING.“Ik heb enorm veel zin om bij InSpark aan de slag te gaan en de krachten te bundelen om samen te werken aan de nieuwe proposities en delivery modellen. Met deze stap breekt er een nieuwe fase voor mij aan, waarin ik mijn expertise op het gebied van Service Delivery kan inzetten ten behoeve van de mooie klanten van InSpark. Daarnaast verheug ik me op een leuke en mooie tijd met mijn nieuwe InSpark collega’s.”

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!