Data Scientist

Als onze Data Scientist heb je de primaire taak om op basis van case-specifieke datastromen nieuwe en vooral innovatieve oplossingen te ontwikkelen én te communiceren. Je handelt breed: van de Business Case via Proof of Concept tot levering in de productieketen. Je bent uitermate praktisch ingesteld: een innovatieve oplossing is mooi, maar enkel als deze stoelt op wetenschappelijk verantwoorde, implementeerbare methoden en hulpmiddelen. Je wordt blootgesteld aan een breed scala van scenario’s en gegevens: van ‘de verbonden stad’ tot real-time video-streaming. Als je meedoet aan Kaggle-competities, kun je je de diversiteit van de mogelijke scenario’s waarschijnlijk goed voorstellen: die is vergelijkbaar met die van onze klanten.

Als Data Scientist help jij klanten door op maat ontwikkelde innovaties te leveren. Zo worden klantorganisaties klaargestoomd voor de wereld van morgen.

Als jij dit bent

Je bent eager! Hongerig naar méér. Je bent niet bang om nieuwe kennis op te doen en je vast te bijten in een digitale uitdaging. Je wilt klantprocessen versnellen, mensen helpen om hun werk te verbeteren door de inzet van slimme techniek. Je omarmt nieuwe techniek. Je bent een digital craftsmen. Je kan mensen inspireren door innovatie.

En je dit in huis hebt

  • Aanstekelijk enthousiasme over datatechniek en -analyse; je bent ervan overtuigd dat data de nieuwe smeerolie voor organisaties vormen
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met de volgende technologieën: Python, Scala, Spark
  • Software engineering background (Net Bash/PowerShell en andere automation oplossingen)
  • Ervaring met Microsoft Azure Data Platform en/of AI stack is een pre

Ons motto: als je beschikt over de juiste capaciteiten, volgen de vaardigheden vanzelf.

Goed om nu in de versnelling te komen

Is jouw interesse gewekt? Mooi! Stuur Nynke een bericht. Zij hoort graag jouw verhaal in onze Digitale Transformatie Hub met een kop goede koffie.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!