Het managen en alloceren van kosten, is voor organisaties en IT managers vaak een prioriteit. Hierbij is optimaal licenseren van groot belang. Op dit moment kun je licenties lokaal, hybride en op cloudniveau afsluiten, maar kosten voorspellen en daarop inspelen blijft een uitdaging. Het overzicht kun je bewaken door enkele handige cloud tools.

Om compliant te licenseren en dit ook te blijven, kun je met behulp van een managed services team deze zorg uit handen geven. Je maakt samen afspraken over welke kosten en budgetten belangrijk zijn voor jouw organisatie, dit kan bijvoorbeeld op afdeling, klant of project, wat zij vervolgens in de gaten houden. Zo krijg je een signaal wanneer je deze budgetten overschrijdt. Een verdere stap is de optimalisatie in resourcesdie periodiek voor je bekeken worden.  Zo ontzorg je jouw organisatie, maar hou je licentiebudgetten op project-, klant of afdelingsbasis, microniveau dus, inzichtelijk.

Meer weten over het optimaliseren van licentiebudgetten? Kijk dan onze webinar!

Datum: vrijdag 18 mei

Tijd: 11:00-12:00

Schrijf je hier in

 

 

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!