Waar sta jij in je cloud transitie?

Heb je de ambitie om jouw organisatie naar de cloud te brengen, dan sta je voor het maken van heel veel keuzes. Maar hoe pak je dat – qua infrastructuur – op een voor jouw organisatie juiste wijze aan?

De cloud is zo omvangrijk en divers, dat iedere aanpak nét weer anders is. Het begint bijvoorbeeld al bij jezelf de vraag te stellen wáárom je naar de cloud wilt. Hoe eenvoudig dit ook klinkt, het antwoord is vaak niet eenduidig binnen de hele organisatie. En zelfs als je uniform ‘kostenbesparing’ of ‘security’ zegt, zal iedereen daar een andere invulling aan geven.

Schrijf je hier in

In één dagdeel jouw Cloud ambities helder

Om ervoor te zorgen dat je cloud transitie succesvol verloopt, moet je al vóór aanvang de business en IT op één lijn hebben. Want alleen met een gedegen cloud strategie kun je sturen op resultaat. Om je hierbij handvatten te geven hebben wij een ‘triple A’ werkwijze ontwikkeld. Triple A staat voor Ambitie, Analyse en Aanpak. En door deze 3 A’s te onderzoeken, bespreken en te doorlopen kom je tot de cloud strategie voor jouw organisatie.

Maak kennis met onze Triple A werkwijze tijdens een van onze workshops waarin we jou, en een select aantal andere organisaties, dé kickstart geven voor jullie cloud transitie. Samen met onze cloud experts ontdek je wat jouw cloud ambities, doelstellingen en focusgebieden moeten zijn.

Na de workshop weet je waar je moet beginnen of moet herpakken!

Praktische informatie

Datum:              Dinsdag 15 januari 2019
Tijd:                    13:00 – 16:30
Locatie:            Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol (zie Google maps)

We kijken uit naar je aanwezigheid!

Schrijf je hier in

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!