Gemeente
Het gebruik van Microsoft CRM stelt ons in staat om op een professionele en eenduidige manier onze lokale economie in beeld te brengen. Dit komt enerzijds de onderlinge samenwerking van afdelingen binnen de gemeente ten goede, anderzijds verbetert hierdoor direct de dienstverlening aan onze ondernemers.
Ron Meijer
CIO bij Gemeente Alphen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn wil een groeiende lokale economie

Gemeente Alphen aan den Rijn creëert een bloeiende en groeiende lokale economie door pro-actief contact te zoeken met burgers en bedrijven binnen de gemeente. Hiermee versterken zij structureel relaties met bewoners, bedrijven en aannemers. Alphen luistert naar ideeën, kijkt naar nieuwe trends en segmenteert doelgroepen en benadert deze actief.

Profielen aanmaken

Met behulp van Microsoft Dynamics CRM en Windows Azure, creëren we een platform waarmee verbreding van het lokale netwerk mogelijk is en informatie kan worden bijgehouden. Hiermee kan gemeente Alphen aan den Rijn gesegmenteerde profielen aanmaken waarmee bedrijven worden ondersteund in een gerichte en directe manier. Hiermee geeft Alphen een impuls aan de lokale economie.

Gelijk inspelen op huidige trends en complicaties

Gemeente Alphen is nu in staat om een betere dienstverlening te koppelen aan de behoeften van ondernemers en bewoners, simpelweg omdat de gemeente beter geïnformeerd is. De informatie wordt zodanig opgeslagen dat trends en opvallende complicaties gelijk opvallen.

Zaken doen met de gemeente Alphen aan den Rijn is persoonlijk geworden. Zoals business zou moeten zijn.

SHARE
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Wil jij meer weten?
Ik kan je alles vertellen over hoe wij jouw gemeente digitaal kunnen versnellen.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!