Industrie Office 365 SharePoint
Met het intranet platform is het eenvoudiger om te communiceren met alle vestigingen rondom de wereld.

InSpark heeft voor Huisman Equipment een SharePoint-intranetoplossing ontwikkeld. Met het intranet platform is het eenvoudiger om te communiceren met alle vestigingen rondom de wereld. Naast het intranet platform heeft InSpark voor Huisman Equipment het Huisman Trusted Partners Extranet ontwikkeld. Met het extranet platform kan je wereldwijd met klanten en partners in een veilige en verbonden omgeving werken. Specifiek gaat het hierbij om het creëren, delen, bespreken, aanpassen en goedkeuren van veelal vertrouwelijke stukken. Dit kunnen bouwkundige processen of post-productiebestanden zijn. Vanuit een juridisch perspectief is het van vitaal belang dat deze, vaak technische, documenten formeel worden geaccordeerd zodat een transparant werkproces is gegarandeerd.

Productiviteit vergroten en kosten verminderen

Met het extranet hebben alle rechthebbende betrokkenen, real-time een helder en duidelijk overzicht van de documentstatus en benodigde actiepunten. Gemiste communicatie en incorrecte revisieversies behoren hiermee tot het verleden. Productiviteit krijgt vervolgens de ruimte om te vergroten en kostenefficiëntie wordt gestimuleerd.

Huisman Equipment, opgericht in 1929, ontwerpt en vervaardigt zware constructie-installaties. Dankzij continue innovatie van haar oplossingen, werkt Huisman voor toonaangevende on- en offshore bedrijven. Met zeven locaties over de hele wereld kan zij haar klanten bedienen van concept tot installatie onder volledige eigen regie.

SHARE
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Wil jij meer weten?
Neem contact op en onder het genot van een kopje koffie kan ik je alles vertellen.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!