Industrie SharePoint
"Het is verbazingwekkend, hoe ons oorspronkelijke idee vrijwel een-op-een vertaald kon worden naar een compleet communicatieplatform in de cloud."
Angela Petrillo
Manager Communications bij Priva

Priva wil communicatie verbeteren

In een sterk groeiende organisatie als Priva waar collega’s verdeeld over negen vestigingen werken, is het niet vanzelfsprekend dat iedereen goed op de hoogte is van elkaars werkzaamheden. Het gevolg is dat menig medewerker voor een andere klantbenadering kiest en het voor Priva moeilijker werd om als één bedrijf naar buiten te treden. De communicatie-afdeling, de IT-afdeling, een designspecialist en InSpark werkten intensief samen om tot de beste oplossing te komen.

Wensen en eisen

Met steun van de directie werd een oriënterend traject gestart: ‘Sprint 0’. Hierbij werd eerst een functioneel ontwerp opgesteld die onder de gebruikers werden geïnventariseerd met daarin nagenoeg alle wensen en eisen. SharePoint kwam hieruit als beste platform om ‘Priva Today’ te realiseren omdat het aan al deze wensen en eisen kan voldoen. Hieronder valt het snel vinden van collega’s en het kunnen publiceren van interne prestaties.

Met één klik contact

Angela Petrillo: “Er is heel veel informatie en kennis in onze organisatie aanwezig en die kunnen we nu veel gemakkelijker vinden. Informatie voor de werknemers zelf, zoals salarismatrixen en arbeidsvoorwaarden, maar ook voor de organisatie. Zoek je een bepaalde expertise, dan heb je nu vlot de juiste collega gevonden en zie je ook meteen of die persoon aanwezig is. Met één klik maak je vervolgens contact.”

Meer lezen?

Wil je meer weten over dit traject? Lees de referentiecase die Microsoft heeft gemaakt.

SHARE
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Gijs. Hij praat je graag over de mogelijkheden van de Moderne Werkplek voor jouw organisatie.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!