Amstelveen, 12 juli 2016

In Toronto (Canada) tijdens het World Wide Partner Conference van Microsoft werd inovativ verrast met een Award van Microsoft en HPE in de categorie van Growth en Excellence. Deze award eert de diepe betrokkenheid van inovativ bij het Microsoft en HPE FLP Partner Programma.

Partners die in aanmerking willen komen voor deze titel, dienen gedurende het jaar een uitstekende bijdrage te leveren op een aantal gebieden, zoals productontwikkeling, technische expertise en partner readiness. Deze Growth en Excellence Award erkent de gezamenlijke propositie van de ontwikkelde HPE APC oplossing, de toegevoegde waarde van inovativ als kennishuis op het gebied van Microsoft technologie en de inzet van inovativ binnen de Europese, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) regio rondom de ondersteuning van de HPE Cloud Roadshow.

Met de toename van het aantal klanten die zoeken naar een hybride, Microsoft-centric cloudoplossing heeft inovativ in samenwerking met HPE en het Microsoft Alliance team in Nederland de innovatieve HPE Azure Private Cloud (APC) oplossing ontwikkeld. Deze gezamenlijke ontwikkelde architectuur biedt een modulair, toekomstvast en schaalbare hybride cloudoplossing die volledig aangepast kan worden aan de wensen van de eindgebruikersorganisatie, maar bovenal gegarandeerde performance en stabiliteit biedt, mede door de keuze voor standaard hardwarecomponenten van HPE en managed services.

Arie den Boer, Alliance Manager Microsoft bij HPE zegt hierover: “De nauwe samenwerking met inovativ, het ontwikkelen van de HPE APC oplossing en de gezamenlijke business groei is inovativ terechte winnaar van deze Award. Het afgelopen jaar is de nauwe samenwerking geïntensiveerd en maken zij wederom waar de kennispartij in de BeNeLux te zijn rondom de cloudoplossingen van Microsoft.

Door het hoge kennisniveau binnen de inovativ organisatie is er in een samenwerking tussen HPE en inovativ een volledig eigen training ontwikkeld, gericht op de Azure cloud van Microsoft. Deze training voert HPE in hun educatieprogramma en wordt verzorgd door inovativ.

“De cloud is dynamischer dan veel organisaties tot nu toe gewend waren van Microsoft producten,” stelt Bert Wolters, consultant & MVP bij inovativ. “Door de snelle veranderingen in de Microsoft cloud lopen veel trainingen weken na de uitgave van het trainingsmateriaal alweer achter. Doordat wij op de hoogte blijven van de wijzigingen in het Azure platform, zorgen wij ervoor dat het materiaal voor iedere training weer up-to-date is met de huidige staat van de publieke cloud.”

Niet alleen in Nederland heeft inovativ nauwe banden met HPE. In samenwerking met HPE wereldwijd is er een HPE Cloud Roadshow uitgevoerd in de EMEA-regio. Deze roadshow, die zich toespitst op de nieuw uitgebrachte HPE HC250 hyper converged server, is ook bedoeld om het partnership tussen HPE en Microsoft op het gebied van Azure diensten te versterken. Deze roadshows worden volledig gerund door inovativ, in samenwerking met de lokale HPE organisatie. Landen zoals Dubai, Polen, Duitsland, Engeland, Zuid-Afrika, Nederland, Italië en Zweden zijn aangedaan. “Deze award is een internationale erkenning voor inovativ,” zegt Maarten Goet, Managing Director bij inovativ. “De nauwe samenwerking  met HPE in Nederland en de rest van de wereld én onze gezamenlijke HPE APC oplossing blijkt een schot in de roos. Dit succes is dankzij ons team van experts bij inovativ waardoor wij deze titel mogen dragen. Wij kijken uit naar nog meer samenwerking met HPE in de toekomst.”

 

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!