19 juni 2018 , Ede

Op 19 juni 2018 organiseert Stichting Experts Live NL weer het grootste Microsoft- kennisevenement van de Benelux. Daar mag de kennis en expertise van InSpark natuurlijk niet ontbreken! Dit jaar spreken 6 van onze collega’s en MVP’s op het grootste Microsoft kennisevent van Nederland.  

Door de jaren heen hebben bekende sprekers en MVP’s zich verbonden aan dit event. “Een groot aantal Microsoft partners en sponsoren maakt Experts Live mogelijk. Zij vormen het fundament van het platform. Door hun verbondenheid aan het event is Experts Live een internationaal succes geworden”, aldus InSpark collega Bert Wolters, MVP en voorzitter van Experts Live. 

In verschillende sessies delen onze experts hun kennis over Azure, DevOps & Automation, Office 365, Security & Regulation, Workplace, Serverless, Datacenter Management, IOT & Hololenstechnologie. Het gehele overzicht van sessies vind je hier.

Kijk hier onder de aftermovie van Experts Live in 2016, om de sfeer alvast een beetje te proeven.

Experts Live 2016 Samenvatting from Editionz on Vimeo.

De InSpark kennissessies op Experts Live 

Data expert en MVP Andrei Varanovich, gaat zich in zijn sessie op Experts Live verdiepen in IoT-analyse met Azure Event Hubs en Azure Databricks. Zo laat hij in zijn sessie zien hoe de lambda architectuur voor end-to-end IoT data analytics in Microsoft Azure eruit ziet. Ook bespreekt hij verschillende machine learning scenario’s door.

MVP Ronny de Jong en collega Frans Oudendorp gaan op Experts Live spreken over het voorkomen van datalekken en privacygevoelige informatie. Hoe kun je dataverlies voorkomen op je privé en je werkapparaten, zonder je omgeving of apps drastisch te veranderen? In deze sessie wordt duidelijk welke Microsoft 365 oplossingen voor jou relevant zijn en hoe je jouw data uit de publieke domein houdt.

Onze collega en MVP Jasper Oosterveld gaat op Experts Live alles vertellen over SharePoint. Hij gaat dieper in op hoe je efficiënt kunt samenwerken aan projecten, maar ook hoe je informatie met mensen kunt delen. SharePoint kent geen geheimen meer voor je na deze sessie van onze MVP.

Ook onze collega Osman Akagunduz komt in actie op Experts Live. In de vroege morgen geeft hij een sessie over de verschillende authenticatie opties van Microsoft. Hoe kun je dit toepassen op je eigen werkplek? En wat komt er kijken bij een migratie en implementatie? Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de huidige en toekomstige status van Hybrid Identity stack van Microsoft duidelijk. Meer weten over zijn sessie?

Collega’s Pouyan Khabazi en Jeroen Niesen delen hun kennis op de vroege morgen. Zij concentreren zich op de wereld van infrastructure as a code en de rol van DevOps. Tijdens de sessie laten onze collega’s zien hoe Azure Resource Manager functioneert en hoe de JSON-templates vanuit VSTS CI/CD pipeline gedeployed kunnen worden. Vooral de Azure technologieën en toepassingen staan centraal in deze sessie.

Volg onze experts! 

Wil jij je ook laten bijpraten op het vlak van Azure, security, SharePoint, authenticatie en nog veel meer? Schrijf je dan in voor Experts live en bezoek een van de sessies van onze collega’s. Wie weet zien we je daar! Kun je er niet bij zijn? Volg onze sprekers live via twitter en onder de hashtags #ExpertsLiveNL en #WeAreInSpark.  

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!