Op 11 en 12 april is InSpark als Technology Partner aanwezig op The Digital Dutch: hét ICT evenement voor de top van ondernemend Nederland. Ontdek in de Hangaar in Katwijk hoe je jouw digitale transformatie kunt versnellen.  

De roadmap voor jouw digitale transformatie 

Wil jij klantgerichter werken, sneller beslissingen nemen en meer halen uit data en artificial intelligence? Tijdens onze verdiepingssessie op The Digital Dutch geven we je  – aan de hand van vier concrete stappen – de roadmap voor jouw digitale transformatie. Het belang van elke stap onderbouwen we met de ervaringen van organisaties als Fagron, TVM, Sundio, EIFFEL, Perfetti van Melle en Gemeente Breda. Door deze praktische insteek, creëer je na de verdiepingssessie zelf eenvoudig de roadmap voor jouw digitale transformatie. 

Ontdek de kracht van Mixed Reality 

Diverse bedrijven passen Mixed Reality al succesvol toe. Een techniek waarmee je aan de realiteit om je heen, een virtuele werkelijkheid toevoegt. De HoloLens, de innovatieve bril van Microsoft maakt dit mogelijk. Neem LUMC, die zo het onderwijs versnelt. Of Gemeente Alkmaar die de inrichting van haar nieuwe stadskantoor tot leven brengt. Ontdek deze technologie op The Digital Dutch. Alleen door te ervaren, kom je op ideeën die toegevoegde waarde hebben voor jouw business. Je bent van harte welkom op onze innovatie stand!  

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!