Voor de tweede keer op rij is Sparked benoemd tot Innovator of the Year 2016! Microsoft heeft ons deze award toegekend in de categorie Government. “Ik wil onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de hechte samenwerking. En onze medewerkers voor hun inzet en frisse ideeën. Deze twee aspecten maken dat we op business niveau kunnen meepraten en adviseren. Omdat we als volwaardig partner aan tafel mogen zitten, kunnen we écht het verschil maken en overheden helpen in hun digitale transformatie”, vertelt Sparked directeur Dave Kiwi.

Business transformatie bij overheden

Gemeente Hollands Kroon werkt als eerste Nederlandse gemeente volledig in de cloud en brengt hiermee haar diensten tot aan de keukentafel bij de burger thuis. Gemeente Alphen aan den Rijn staat dichter bij haar burgers dankzij de ‘mobiele ambtenaar’. En gemeente Groningen kan haar zorgtaak beter uitvoeren dankzij een extra beveiligd mailsysteem met externe partijen in het zorgdomein. Het is een kleine greep uit de projecten die we begin 2016 realiseerden bij gemeenten en waarvoor we de Innovator of the Year award 2016 in ontvangst hebben mogen nemen.

Onze ambitie

Gemeenten zoals Hollands Kroon, Alphen aan den Rijn en Groningen lopen nu voorop. Maar steeds meer overheden willen de oude manieren van werken loslaten en zich opnieuw uitvinden. “We zien dat gemeenten écht een stap voorwaarts willen maken en een transformatie inzetten. Vanuit Sparked geloven we in deze vernieuwing. Het is onze ambitie om alle gemeenten als partner te ondersteunen in deze spannende en belangrijke reis”, vertelt een trotse Dave Kiwi.

SHARE
Dave Kiwi
Share

Gerelateerde blogs

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!