De wereld versnelt niet alleen, maar wordt ook complexer en veeleisender. Om te kunnen concurreren, is effectieve levering van maatwerk en totaaloplossingen noodzaak geworden. De deelproducten daarvoor worden door steeds meer verschillende partijen (in- en extern) aangeleverd, wat de kans op fouten vergroot. Daarom is optimale samenwerking voor een transparant en soepel offerteproces belangrijker dan ooit: het bepaalt je concurrentievermogen.

Met Dynamics Quote als tool voor het offerteproces deel je specificaties, stem je risico’s beter af en integreer je de creativiteit en informatie van je klanten, toeleveranciers en ketenpartners. Je hebt alle relevante salesdata bij de hand. Zo kun je adequaat op kansen reageren en snel aantrekkelijke en kwalitatieve offertes opstellen. Met Dynamics Quote versterk je de commerciële slagkracht van jouw organisatie.

Dit is Dynamics Quote

Dynamics Quote is een op Dynamics 365 gebaseerde tool, die speciaal is ontwikkeld voor het coördineren van het offerteproces. Als contactcentrum richt Dynamics Quote zich op effectieve samenwerking, transparantie voor alle relevante stakeholders en toetsing (indien nodig). Zo verkrijg je een goed beeld van de status van iedere offerte en zijn alle stakeholders onderdeel van een integraal proces. Van intake, via calculatie naar het winnende voorstel. Je offerteproces wordt effectiever en sneller, je voorstellen worden inhoudelijk beter én je verlaagt de risico’s voor jouw organisatie.

SHARE
In 4 stappen naar een optimaal offerteproces
Vooronderzoek
We analyseren de huidige datastructuur en processtroom (intake, calculatie, voorstel).
Implementatie
Dynamics 365 en Dynamics Portal worden uitgerold, waarna de inrichting van de processtroom en de KPI-dashboards plaatsvindt.
Koppeling
We verbinden het systeem met benodigde interne en externe databronnen en kennissystemen.
Training en adoptie
We zorgen ervoor dat jouw gebruikers het systeem volledig adopteren en je ketenpartners naar volle tevredenheid met Dynamics Quote samenwerken.
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Meer informatie?
Ik kan mijn kennis over Dynamics Quote met je delen in een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we, onder het genot van een kopje koffie, kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.