Werken in de (maak)industrie stelt hoge eisen aan mens en machine. We wensen onder alle omstandigheden te kunnen werken. We willen flexibele interactie met hard- en software, globale toegang tot grote bestanden én gestructureerde, foutloze samenwerking. Meer dan ooit vragen we om snelle, goed beveiligde werkplekken, zodat engineers – ongeacht hun locatie – altijd en op elk apparaat aan de slag kunnen.

Hoe richt je dergelijke mobiele werkplekken snel en efficiënt in, zodat deze voldoen aan de vereiste dataveiligheid (denk aan de GDPR 2018)? Hoe zorg je voor die mobiele, veilige én productieve samenwerking? Dat doe je snel en makkelijk met de Microsoft 365 Engineer Workplace.

Dit is de Microsoft 365 Engineer Workplace

Het hart van de Moderne Werkplek is Microsoft 365 Business (E3), een allesomvattende oplossing voor mobiel én veilig werken. Identiteits- en apparaatbeheer, applicaties, toegangsrechten en databeschikbaarheid organiseer en controleer je moeiteloos met Enterprise Mobility + Security, geheel conform de nieuwe wet- en regelgeving (GDPR). Engineers actief op locatie moeten vaak werken met slechte verbindingen, onvoorziene hard- en software en zware bestanden. Speciaal voor hen is er een ‘on demand’ variant, zodat de veiligheid van het apparaat, je netwerk en jouw data ook in zulke situaties niet in het geding komt. De Microsoft 365 Engineer Workplace is de veilige, flexibele, cloud-gebaseerde werkplek voor al jouw werknemers.

SHARE
In 5 stappen naar een Moderne Werkplek
Roadmap
Met de Business Innovation Game™ inventariseren we jouw behoeften en creëren we de roadmap naar jouw Microsoft 365 Engineer Workplace.
IT-ontwerp
Op basis van de roadmap maken we een ontwerp met de bijbehorende IT-vereisten.
Implementatie
We realiseerden de moderne werkplek in je organisatie en controleren of deze aan alle behoeften voldoet.
Validatie
Een aantal eindgebruikers test en valideert de nieuwe werkplek.
Adoptie
De Microsoft 365 Engineer Workplace is klaar voor gebruik! Als je wilt, helpen onze coaches je bij de organisatie-brede uitrol en adoptie van de nieuwe werkomgeving.
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Geïnteresseerd?
In een vrijblijvend gesprek, kan ik jou alles vertellen over de Microsoft 365 Engineer Workplace en wat dit voor jouw bedrijf kan doen.