In de huidige netwerkeconomie zijn flexibiliteit en mobiliteit sleutelfactoren voor een productieve werkplek. Meer dan ooit vragen we vandaag de dag om snelheid: met goed beveiligde werkplekken moeten mensen in een mum van tijd altijd, overal en op elk apparaat aan de slag kunnen.

Hoe zorg je ervoor dat je snel en efficiënt nieuwe, mobiele werkplekken kunt inrichten? En dat deze voldoet aan de vereiste dataveiligheid – denk aan de AVG 2018? Dat medewerkers ongeacht het apparaat of hun locatie veilig toegang hebben tot alle data en applicaties van jouw organisatie? Mobiel, veilig én productiever samenwerken krijg je snel velkaar met de Microsoft 365 Government Workplace.

Dit is de Microsoft 365 Government Workplace

Het hart van deze Moderne Werkplek is Microsoft 365 Enterprise (E3), een allesomvattende basisoplossing waarmee medewerkers direct veilig én mobiel aan de slag kunnen. Alle variabelen met betrekking tot identiteits- en apparaatbeheer, applicaties, toegangsrechten en databeschikbaarheid organiseer en controleer je moeiteloos met Enterprise Mobility + Security conform de nieuwe wet- en regelgeving (AVG). Online gebruikersdiensten zoals e-mail, agenda, planning, & chat rol je eenvoudig meteen uit.

Met de Microsoft 365 Government Workplace hebben jouw medewerkers toegang tot flexibele clouddiensten. Het resultaat? Ze werken productief, doelgericht én veilig, waar en met welk apparaat ze maar willen.

 

SHARE
In 5 stappen naar een Moderne Werkplek
1. Roadmap
Met de Business Innovation Game™ inventariseren we jouw behoeften en creëren we de roadmap naar jouw Moderne Werkplek
2. IT-ontwerp
Op basis van de roadmap maken we een ontwerp met de bijbehorende IT-vereisten
3. Implementatie
We realiseren jouw Microsoft 365 Government Workplace en controleren of deze aan alle behoeften voldoet
4. Validatie
Een aantal eindgebruikers test en valideert de nieuwe Moderne Werkplek
5. Adoptie
De Moderne Werkplek is klaar voor gebruik! Als je wilt helpen onze adoptie coaches je met het uitrollen van de nieuwe werkomgeving in jouw organisatie

“Door standaardisatie op M365 Cloud-producten zijn we in staat om onze medewerkers wereldwijd een veilig en compleet samenwerkingsplatform te bieden”

Ronald de Grauw
Global IT Manager, Perfetti Van Melle ICT BV

Tim Swaag

Klant Succesmanager Lokale overheid

Meer informatie?
Ik wil graag, onder het genot van een kopje koffie, mijn kennis delen en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.