Al jouw stuurinformatie in één overzicht

Wil je actuele bedrijfsresultaten op elk moment inzichtelijk hebben? Daarbij precies weten wat jouw marketingcampagnes bijdragen? Ook in één oogopslag kunnen zien of je met jouw salesinspanningen je targets haalt? En dat zonder verschillende Excel formulieren in de organisatie te verzamelen en met elkaar te vergelijken? Met een Performance Dashboard van InSpark heb je altijd de juiste inzichten voorhanden in één overzicht.

Medewerkers spenderen vaak een groot deel van hun tijd aan het verzamelen van data en het creëren van overzichten: de zogenoemde Excel lijsten. Door deze data van binnen – maar ook van buiten jouw organisatie op een slimme manier aan elkaar te verbinden, kun je snel actuele inzichten verkrijgen. Medewerkers hebben zo meer tijd om zich op de kerntaken van hun functie te richten. En met de juiste stuurinformatie voorhanden, neem jij makkelijker en betere beslissingen.

Even voorstellen: Performance Dashboard

Een Performance Dashboard is een overzicht van jouw stuurinformatie: van taken en processen waar jij verantwoordelijk voor bent. Hierin brengen we relevante data van verschillende bronnen en systemen uit jouw organisatie samen. Maar ook kijken we naar waarde die data van buiten jouw organisatie kan hebben om juiste beslissingen te nemen richting de toekomst. Denk daarbij aan weersverwachtingen, vakantiedagen wereldwijd of trends die voortkomen uit social media. Op basis van jouw informatiebehoefte, koppelen we deze data aan elkaar. Zo creëren we inzichten waarmee jij makkelijk kunt sturen op jouw KPI’s.

SHARE
Wijnand Houweling

Lead Business Insights

De kracht van jouw data ontdekken?
Het verbinden van data en daaruit slimme inzichten halen, is wat wij dagelijks doen. Ik help je graag met jouw datavraagstuk.