Smart Distance Solution

Help je medewerkers 1,5 meter afstand te bewaren met slimme technologie
Mark Geneuglijk
IoT Expert

Samenwerken met collega’s en externe personen op kantoor

Slimme sensoren bieden veiligheid voor medewerkers en klanten

Nederlanders worden massaal verzocht thuis te werken. Dat heeft grote impact op de manier waarop we met elkaar coöpereren. Nu we langzaamaan wennen aan deze geheel nieuwe manier van functioneren, wordt het kantoor dé aangewezen plek voor fysieke ontmoetingen met klanten en teamleden. Om dit veilig en verantwoord te kunnen doen, moeten er veel maatregelen in kantoorpanden getroffen worden. InSpark heeft een solution ontwikkeld die bijdraagt aan een verhoogde veiligheid voor je medewerkers en klanten, zónder je kantoorfaciliteiten volledig te moeten voorzien van afzetlinten en looproutes.

 

Met onze Smart Distance badges bieden we een intelligent 1,5 m waarschuwingssyteem gekoppeld aan een toestroomreguleringsplatform.

Start vandaag met Smart Distance!

Om te starten neem je contact met ons op. We plannen een afspraak om de gewenste dimensies van de oplossing voor jouw locatie(s) te bespreken en jou een voorstel op maat te doen. Binnen 14 dagen installeren we alle hardware en kun je de oplossing binnen jouw organisatie uitrollen.

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

 

Smart Distance snel uitrollen?

Ben jij geïnteresseerd in onze Smart Distance solution en wil jij jouw medewerkers zo snel mogelijk beschermen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een demo aan.

Vraag een demo aan
Neem contact op

Contactformulier

Smart Distance FAQ

 • Kan ik met mijn badge ook andere locaties betreden?

  Bij alle locaties waar de Smart Distance oplossing van InSpark is geïnstalleerd, kunnen de badges worden gebruikt. Zelfs bij andere bedrijven die dit systeem afnemen, kunnen medewerkers hun eigen badges gebruiken. Zij hoeven enkel hun badgenummer te laten registreren bij het bedrijf waar ze op bezoek zijn.

 • Hoe weet het systeem hoeveel personen er in het pand zijn?

  De gateways scannen eens per minuut alle badges binnen bereik. Het systeem ontdubbeld deze informatie wanneer een badge door meerdere gateways wordt waargenomen en geeft dan een tellerstand per gateway door. In het portaal staat geregistreerd welke gateway op welke locatie is geïnstalleerd.

 • Kan mijn werkgever zien waar ik ben/ben geweest in het pand?

  Nee. Het systeem is niet geschikt voor positiebepaling. De sensoren meten enkel de afstand tot andere sensoren en geven alleen een bericht door wanneer deze minder dan 1,5 meter van elkaar verwijderd zijn. Het bericht bevat in dat geval alleen de twee sensor ID’s en een tijdsstempel.

 • Hoe lang gaan de batterijen van de badges mee?

  De badge is voorzien van een slimme sensor die ervoor zorgt dat deze, wanneer niet gedragen, automatisch in een sluimerstand wordt gezet. Hierdoor is de badge gedurende meerdere maanden inzetbaar. Bij dagelijks gebruik dien je de batterij ongeveer eens per 2 maanden te vervangen. Dit is een eenvoudig zelf uit te voeren klusje.

Vraag een Smart Distance demo aan
Plan direct in