Slimme producenten transformeren processen, producten en diensten met data. Fabrieken zetten sensoren in om het productieproces te verbeteren. Logistieke processen worden dataprocessen om de ketens beter te verbinden en producten leveren data om diensten met toegevoegde waarde te leveren.

The Internet of Things verandert de manier waarop we produceren, leveren en contact maken met klanten. Hierbij spelen datastromen een cruciale rol. Om je proces of product slim te kunnen sturen, zijn IoT, (big) data, cloudtechnologie en kunstmatige intelligentie onontbeerlijk. Je wilt immers intelligente analyses van inkomende datastromen, goed datamanagement en vooral: duidelijke inzichten. Creëer de industrie van de toekomst met Things on Azure – Smart Factory.

Dit is Things on Azure

Met Things on Azure beschik je over een totaaloplossing voor de (maak)industrie. In samenwerking met KPN heb je toegang tot sensoren, connectiviteit & device/ sensor management en monitoring. Deze data zijn direct (real-time) verbonden met ons data- en analytics-platform in Azure. Zo beschik je over IoT-databronnen (sensoren, apparaten, gegevensstromen) in combinatie met de datatechnologie die jou helpt data te prepareren, te analyseren en in (real time) te reageren. Met Things on Azure heb je een geïntegreerde dataproductielijn die het mogelijk maakt om processen en producten te innoveren en de kracht van data ook voor jouw organisatie in te zetten.

SHARE
Situatieanalyse
We analyseren de benodigde databronnen (databases, systeemdata) en gegevens verzamelende systemen (sensoren, apparaten).
Uitrol Things on Azure
Inrichting van het platform (sensoren, netwerk, dataintegratie), eventueel gekoppeld aan databronnen van derden.
Operatonalisering
Het Things on Azure Platform doet haar werk: data wordt opgeslagen, bewerkt, geanalyseerd, gevisualiseerd en gecompleteerd met Machine Learning.
Optimalisatie en uitbreiding
De verworven inzichten worden verwerkt en omgezet naar stuurinformatie. Daarnaast optimaliseren we het platform.
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Geïnteresseerd?
Ik deel graag mijn kennis over Things on Azure - Smart Factory met je, in een vrijblijvend gesprek.