Je hebt geïnvesteerd in de digitale transformatie van jouw organisatie met een Moderne Werkplek op basis van Office 365. Alleen benutten jouw medewerkers alle features en mogelijkheden nog niet ten volle. Terwijl dat wel de benodigde volgende stap is om te komen tot meer productiviteit en daarmee een hoger rendement op jouw investering. Hoe zorg je voor een gestroomlijnde implementatie van Office 365? Voor een hoge gebruikersadoptie? En dat al jouw medewerkers de nieuwe technologie – hun Moderne Werkplek – volledig omarmen zodat ze nóg productiever zijn in hun dagelijkse werkzaamheden?

Een professionele en diepgaande begeleiding tijdens het hele transformatieproces is hiervoor essentieel. Met ons Transformation Success Program vergroot je de gebruikersadoptie en de tevredenheid van jouw werknemers. Een beproefde InSpark methode waarin we in 100 dagen de adoptie van jouw Moderne Werkplek garanderen. Zo haal je maximaal rendement uit jouw Office 365-investering.

Succesvol digitaal transformeren

Met het Transformation Success Program zorgen we er met een gestandaardiseerde aanpak voor dat jouw interne organisatie binnen 100 dagen de nieuwe Moderne Werkplek succesvol gebruikt en inzet. Met een adoptiedraaiboek en een speciale projectgroep passen we onze best practices toe op jouw organisatie. Gedurende het hele proces loopt onze adoptiecoach met je mee: hij begeleidt alle stappen, deelt inhoudelijke kennis en leidt jouw medewerkers op. Zo garanderen wij dat jouw organisatie ook ná het project optimaal gebruik blijft maken van alle nieuwe technologieën die Office 365 biedt.

SHARE
Binnen 100 dagen, in 5 stappen, al jouw werknemers aan boord
Inventarisatie
We identificeren persoonlijke doelen en wensen van alle stakeholders inzake de transformatie.
Adoptiedraaiboek
We stellen een organisatie-specifiek draaiboek op voor de implementatie en gebruikersadoptie.
Onboarden
Organisatie-ambassadeurs, early adopters en het management betrekken we en leiden we als eerste op.
Lanceren
In deze fase betrekken we ook alle eindgebruikers bij het proces door middel van gerichte communicatie en opleidingen
Optimalisatie
Aan de hand van de resultaten geven we gericht extra aandacht en zorgen we dat je ook in de toekomst het maximale uit Office 365 haalt.
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Meer informatie?
Wil je meer weten over Transformation Succes Program? Ik kan je in een vrijblijvend gesprek vertellen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.