Onze jarenlange ervaring met lokale overheden

Lokale overheden staan voor een grote uitdaging: hoe brengen we de behoefte aan betere communicatie en samenwerking in overeenstemming met de toegenomen druk op veiligheid? Het antwoord ligt in de Cloud.

Wij bouwen samen met gemeenten, waterschappen en provincies aan een toekomstbestendig fundament. Geen experimenten, maar best practices en een voorspelbare aanpak. En de resultaten? Die ervaar je niet in maanden, maar weken.

SHARE
Moderne Werkplek
Samenwerkingsverbanden en fusies zijn bij lokale overheden eerder regel dan uitzondering. Dat vraagt om een (digitale) werkplek die minstens zo dynamisch is. Zo wordt echt samenwerken mogelijk, en gaat communiceren heel veel efficiënter.
Security
Informatiebeveiliging is een terugkomende factor in elke stap naar innovatie. Beveilig jouw organisatie met de juist IT-technieken. Zo voorkom je dat persoonlijke en privacygevoelige data op straat komt te liggen.
Data & AI
Datagedreven besturen is meer dan een fraaie term. Het is een unieke kans om te kunnen gaan handelen op basis van correcte en complete data en informatie van individuele burgers, groepen en de maatschappij.
Hybrid Cloud
Informatiebeveiliging heeft bij elke overheid de hoogste prioriteit. En terecht. Het goede nieuws is, dat juist Cloud technologie ongekend veel mogelijkheden biedt om onze informatie goed te beschermen en ervoor te zorgen dat we goed omgaan met onze data.
Managed Services
Hoe veelzijdig en breed inzetbaar ervaren ambtenaren ook zijn, voor gevoelige onderwerpen is het prettig om te kunnen vertrouwen op absolute topspecialisten. Wij zijn op aanvraag (en desgewenst 24 uur per dag) beschikbaar voor elke vorm van Microsoft support.
Wesley van der Maas

Klant Succesmanager Lokale Overheid

Elke vooruitgang begint met een eerste vraag
Ik ga het gesprek graag aan.