Security Workshop

Ontdek hoe veilig jouw organisatie werkelijk is!
Derk van der Woude
Principal Consultant Security & Compliance

Ben je je bewust van het aantal cyberattacks dat je organisatie tot nu toe heeft moeten afweren? Weet je zeker dat al je medewerkers zich aan het juiste wachtwoordprotocol houden? En bestaat de kans dat gevoelige persoonlijke gegevens in je databases mogelijk voor ’t oprapen liggen?

Optimaliseer je beveiligingsstrategie

Organisaties moeten steeds grotere hoeveelheden gegevens en alerts verwerken, terwijl ze te maken hebben met krappe budgets en kwetsbare legacy systemen. In zo’n omgeving is het minimaliseren van beveiligingsrisico’s een enorme uitdaging. Gezien het enorme volume en de complexiteit van identiteiten, data, applicaties, apparaten en infrastructuur moeten organisaties hun security status quo niet alleen kennen, maar ook weten hoe bestaande en nieuwe bedreigingen in de toekomst beperkt én tegengegaan kunnen worden.

Met de InSpark Security Workshop leer je de hoe je threats voor jouw organisatie snel herkent én te lijf gaat. Onze experts helpen je om een strategisch plan te ontwikkelen en geven adviezen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Je krijgt niet alleen meer inzicht in alle directe bedreigingen, maar ook veel waardevolle informatie en ondersteuning over hoe je je beveiligingspositie op de lange termijn kunt versterken.

InSpark’s Security workshop helpt je om:

 • De bestaande risico’s en potentiële dreigingen voor je cloud omgeving te identificeren en te analyseren
 • Bruikbare volgende stappen op basis van je specifieke security behoeften en doelstellingen te formuleren
 • Je beveiligingsstrategie te documenteren en af te stemmen op de belangrijkste stakeholders
 • Beter te begrijpen hoe je jouw security journey kunt versnellen met behulp van de nieuwste tools
 • Bruikbare volgende stappen op basis van je specifieke security behoeften en doelstellingen te formuleren
 • Je beveiligingsstrategie te documenteren en af te stemmen op de belangrijkste stakeholders
 • Beter te begrijpen hoe je jouw security journey kunt versnellen met behulp van de nieuwste tools

De Threat Check

Tijdens onze workshop versterken we samen de cybersecurity aanpak van jouw organisatie. In één dag krijg je meer inzicht met betrekking tot het stellen van de juiste prioriteiten en het efficiënt afweren van potentiële en reële aanvallen.

Twee tot drie weken voor de workshop start je met de implementatie van de Threat Check-oplossing op je huidige cloud infrastructuur. Onze experts helpen je daar natuurlijk bij. Tijdens de workshop zelf bespreken we de resultaten van de Threat Check, inclusief een intensieve analyse van alle cyberaanvallen en bedreigingen die we in je organisatie hebben aangetroffen.

Er wordt nauwlettend gekeken naar malware (inclusief cloudgebaseerde en geavanceerde zero-day malware), phishing mails, gecompromitteerde gebruikersaccounts, schadelijke OAuth apps en verdachte gebruikersactiviteiten.

Naast het Threat Check rapport geven we je ook:

 • Een lijst met bruikbare aanbevelingen om de geïdentificeerde bedreigingen onmiddellijk tegen te gaan.
 • Een gedetailleerde beoordeling van je IT en security prioriteiten en initiatieven, rechtstreeks van onze cybersecurity experts
 • Een kijkje in de keuken van Microsoft’s holistische benadering van beveiliging en hoe deze toegepast kan worden in jouw organisatie
 • Een praktische hands-on ervaring met geïntegreerde beveiliging, inclusief de nieuwste tools en methoden
 • Langetermijn-aanbevelingen van InSpark experts voor je beveiligingsstrategie, met belangrijke initiatieven en tactische next steps

 

Programma (1 dag)

Blog Derk Security solutions

 1. Microsoft Security pitch
  Tijdens deze pitch vertellen we je alles over Microsoft’s brede visie op veiligheid en natuurlijk over Microsoft Security; de unieke, geïntegreerde beveiligingsoplossing. Ook verkennen we het hedendaagse cybersecuritylandschap: de uitdagingen en de mogelijkheden om je organisatie beter te beschermen.
 2. Discovery session
  Hoe moet jóúw security strategie eruit komen te zien? Onze experts begeleiden je bij een gedetailleerde zelfevaluatie omtrent je huidige beveiligingslandschap. Daarnaast identificeren we de topprioriteiten, analyseren de belangrijkste invloeden en definiëren volgende stappen.
 3. Bespreking van de Threat Check
  We geven je inzicht in de bedreigingen voor jouw cloud omgeving, zodat je in de toekomst potentiële cyberaanvallen beter kunt begrijpen, prioriteren én minimaliseren met behulp van Microsoft 365 beveiliging.
 4. Hands-on lab: de Security Experience
  In dit workshopdeel geven we je een realistische security experience. Met een intensieve oefening demonstreren we de verschillende key scenario’s. Zo ervaar je wat Microsoft’s geïntegreerde beveiliging inhoudt en wat het voor jou kan doen. Je leert nieuwe manieren van omgaan met beveiligingsbehoeften en verkent de nieuwste security uitdagingen.
 5. Aanbevelingen en next steps
  Op basis van de Threat Check en de Security Experience kunnen we nu concrete aanbevelingen doen en de volgende stappen voor je organisatie definiëren.

Blog Derk Security solutions
Meer informatie?

Neem deel aan onze security workshop en ontdek in één dag hoe je je security strategie optimaliseert en up to speed brengt.