Security Meetup - Webinar

Ontdek hoe veilig jouw organisatie werkelijk is!
Mikail Corum
Security Consultant

Ben je je bewust van het aantal cyberattacks dat je organisatie tot nu toe heeft moeten afweren? Weet je zeker dat al je medewerkers zich aan het juiste wachtwoordprotocol houden? En bestaat de kans dat gevoelige persoonlijke gegevens in je databases mogelijk voor ’t oprapen liggen?

Optimaliseer je beveiligingsstrategie

Organisaties moeten steeds grotere hoeveelheden gegevens en alerts verwerken, terwijl ze te maken hebben met krappe budgets en kwetsbare legacy systemen. In zo’n omgeving is het minimaliseren van beveiligingsrisico’s een enorme uitdaging. Gezien het enorme volume en de complexiteit van identiteiten, data, applicaties, apparaten en infrastructuur moeten organisaties hun security status quo niet alleen kennen, maar ook weten hoe bestaande en nieuwe bedreigingen in de toekomst beperkt én tegengegaan kunnen worden.

Met de InSpark Security Workshop leer je de hoe je threats voor jouw organisatie snel herkent én te lijf gaat. Onze experts helpen je om een strategisch plan te ontwikkelen en geven adviezen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Je krijgt niet alleen meer inzicht in alle directe bedreigingen, maar ook veel waardevolle informatie en ondersteuning over hoe je je beveiligingspositie op de lange termijn kunt versterken.

InSpark’s Security workshop helpt je om:

 • De bestaande risico’s en potentiële dreigingen voor je cloud omgeving te identificeren en te analyseren
 • Bruikbare volgende stappen op basis van je specifieke security behoeften en doelstellingen te formuleren
 • Je beveiligingsstrategie te documenteren en af te stemmen op de belangrijkste stakeholders
 • Beter te begrijpen hoe je jouw security journey kunt versnellen met behulp van de nieuwste tools
 • Bruikbare volgende stappen op basis van je specifieke security behoeften en doelstellingen te formuleren
 • Je beveiligingsstrategie te documenteren en af te stemmen op de belangrijkste stakeholders
 • Beter te begrijpen hoe je jouw security journey kunt versnellen met behulp van de nieuwste tools

De Threat Check

Tijdens onze workshop versterken we samen de cybersecurity aanpak van jouw organisatie. In één dag krijg je meer inzicht met betrekking tot het stellen van de juiste prioriteiten en het efficiënt afweren van potentiële en reële aanvallen.

Twee tot drie weken voor de workshop start je met de implementatie van de Threat Check-oplossing op je huidige cloud infrastructuur. Onze experts helpen je daar natuurlijk bij. Tijdens de workshop zelf bespreken we de resultaten van de Threat Check, inclusief een intensieve analyse van alle cyberaanvallen en bedreigingen die we in je organisatie hebben aangetroffen.

Er wordt nauwlettend gekeken naar malware (inclusief cloudgebaseerde en geavanceerde zero-day malware), phishing mails, gecompromitteerde gebruikersaccounts, schadelijke OAuth apps en verdachte gebruikersactiviteiten.

Naast het Threat Check rapport geven we je ook:

 • Een lijst met bruikbare aanbevelingen om de geïdentificeerde bedreigingen onmiddellijk tegen te gaan.
 • Een gedetailleerde beoordeling van je IT en security prioriteiten en initiatieven, rechtstreeks van onze cybersecurity experts
 • Een kijkje in de keuken van Microsoft’s holistische benadering van beveiliging en hoe deze toegepast kan worden in jouw organisatie
 • Een praktische hands-on ervaring met geïntegreerde beveiliging, inclusief de nieuwste tools en methoden
 • Langetermijn-aanbevelingen van InSpark experts voor je beveiligingsstrategie, met belangrijke initiatieven en tactische next steps
Meer informatie?

Neem deel aan onze security workshop en ontdek in één dag hoe je je security strategie optimaliseert en up to speed brengt.