Hoe zit het met de veiligheid van bedrijfs-en persoonsgegevens binnen jouw organisatie? Eén ding is zeker, de hoeveelheid digitale dreigingen neemt dagelijks toe; nep-emailberichten, nep telefoontjes, ransomware aanvallen en mensen die zich digitaal voordoen als iemand anders. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van potentiële dreigingen voor de veiligheid van je data.

Daarom delen we vanuit onze Managed Services afdeling  graag onze kennis en expertise, die tot stand is gekomen vanuit dagelijkse praktijkervaringen. Dit omdat we dagelijks nog steeds situaties tegenkomen waar we ons over verbazen. Wij willen je  cloud security eens vanuit een ander perspectief laten bekijken, met als doel om er zeker van te zijn dat je veiligheid in de cloud onder controle hebt.

Cloud security in optima forma betekent het vinden van de juiste mix tussen mensen, de techniek en de processen. Want, alles dicht timmeren levert onwerkbare situaties op en teveel openheid maakt de kans op digitale aanvallen van buitenaf vele malen groter.

Kijk het webinar hier terug: 

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!