De impact van groot, de sfeer van klein

Om te kunnen versnellen moet je blijven innoveren. Die stuwende kracht komt van de 100 professionals die bij ons werken. Ze doen dat graag en goed omdat ze elke dag kunnen bijdragen aan de transformatie van de mooiste bedrijven in Nederland. Omdat ze frisse ideeën hebben, en vooruitstrevend werk kunnen doen op basis van Microsoft technologie. Maar vooral omdat ze bij InSpark de slagkracht ervaren van een groot bedrijf en tegelijk de sfeer en aanpak van een kleine club vakmensen.

Bekijk vacatures

Welkom in een topteam van gelijken

Je vindt bij ons veel verschillende persoonlijkheden, met evenveel verschillende visies en doelen. Toch zijn er een paar dingen die we absoluut met elkaar delen: ons ondernemerschap, onze passie voor technologie en de drive om de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Dit maakt ons InSpark

Vier eigenschappen die ons eigen (en onverslaanbaar) maken:

 • Inspired
  We zijn enthousiast en bevlogen, over technologische mogelijkheden, onze klanten en elkaar.
 • Involved
  We zijn een 100% betrokken luisterend oor voor onze klanten.
 • Ingenious
  We zetten onze kennis, ervaring en creativiteit volledig in om tot invloedrijke oplossingen te komen.
 • Impatient
  We kunnen niet wachten tot we onze ideeën om organisaties te transformeren tot uitvoering kunnen brengen.

 “Je kunt de kracht die alle vormen van succes bepaalt niet leren kennen als je niet eerst ontdekt wie je echt bent.”
Napoleon Hill, Think and Grow Rich (1973)

Onze ambitie

In 2020 willen we de onbetwiste Microsoft Business-IT-integrator zijn, de absolute marktleider in transformatie. Een flinke ambitie waar we de inzet van iedere collega, inclusief eigen dromen en wensen, bij kunnen gebruiken.

En die van jou?

In onze Amstelveense thuisbasis is ruimte voor iedereen. Letterlijk, met tuin en tafeltennis, en figuurlijk in de nadruk op een eigen balans tussen werk en privé, en individuele coaching en opleidingsbudget om jouw plannen en persoonlijkheid vorm te geven.

SHARE

Meer dan werk alleen

We lunchen graag samen. Sluiten de week bij voorkeur af met succes én een gezellige borrel om dat samen te vieren. En zetten barbecues, events, een weekend weg en onze jaarlijkse trip naar de sneeuw hoog op de agenda. Hoogste tijd dus, om een afspraak met ons te maken.

Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Staat jouw vacature er niet tussen, maar wil je wel met InSpark in gesprek? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!