Jouw interne nieuwsberichten viral laten gaan bij je collega’s op een intern platform? Digitaal samenwerken met externen vanuit diezelfde omgeving? Makkelijk collega’s vinden en bereiken? Op basis van deze vragen hebben we voor gemeenten al vele moderne werkplekken gerealiseerd. Werkplekken die jou in staat stellen altijd en overal te werken vanaf elk apparaat.

Onze best practices hebben we nu gebundeld in de Gemeente Werkplek Showcase. Dit is een kant-en-klare moderne werkplek, gebaseerd op O365 en speciaal ingericht voor gemeenten. Zo ervaar je in slechts enkele dagen de kracht van de moderne werkplek. En heb je een goed vertrekpunt voor het toevoegen van specifieke functionaliteiten naar de behoefte van jouw gemeente.

Maak kennis met de Gemeente Werkplek Showcase

De Gemeente Werkplek Showcase is een demo omgeving die is samengesteld op basis van de meest gevraagde werkplek scenario’s binnen gemeenten. De showcase bestaat daardoor uit de belangrijkste functionaliteiten die gemeenten nodig hebben om productiever en efficiënter samen te werken:

  • Nieuws en communicatie
  • Digitaal samenwerken (intern en extern)
  • Snel collega’s vinden en bereiken
  • Self service via AppBar

In slechts een paar dagen rollen we deze showcase uit op jouw eigen omgeving. Ga direct hands-on met jouw collega’s aan de slag en ervaar de moderne werkplek op basis van O365. Zo bepaal je zelf wat je wel of niet fijn vindt werken. Deze wensen nemen we vervolgens mee in het ontwikkelen van jouw eigen moderne werkplek.

Onze aanpak

We starten met het uitrollen van de Showcase omgeving op jouw eigen omgeving (of op die van InSpark). Vervolgens zetten we de Business Innovation Game in. Met deze digitale werkplek

workshop brengen we jouw strategische wensen in kaart. Samen met de input van jouw stakeholders en de eerste gebruikerservaringen, verwerken we deze tot een routekaart voor jouw gemeente specifieke moderne werkplek (op basis van Microsoft Office 365 en Microsoft Enterprise Mobility + Security).

SHARE
Gijs Huisman

Klant Succesmanager

Ook de Moderne Werkplek proberen?
Ik licht de Showcase graag aan jou en jouw collega's toe.