KPN IP x InSpark webinar: de impact van AR technologie op bedrijfsprocessen

Digitale innovatie (AR/MR, IoT) succesvol inzetten in organisatieprocessen

In combinatie met KPN presenteert InSpark een webinar over de toepassingen van Augmented Reality (AR) technologie in de zakelijke markt. InSpark is dochteronderneming actief als Microsoft Cloud Incubator voor KPN.

Augmented Reality (AR), Mixed Reality (MR) en het Internet of Things (IoT): stuk voor stuk innovatieve digitale technologieën die organisaties helpen bij het verhogen van de productiviteit, de klantgerichtheid, of bijvoorbeeld het opleiden van werknemers. Digitale innovatie draagt sterk bij aan onder andere foutreductie, verhoging van de veiligheid en versnelling van productie- en onderhoudsprocessen. Veel organisaties hebben inmiddels aanzienlijke concurrentievoordelen weten te behalen met AR- en IoT-gebaseerde productdifferentiatie. Hoog tijd dus om er nu zelf ook mee aan de slag te gaan!

InSpark heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van op maat gesneden AR/MR toepassingen binnen organisaties. Daarom belicht Dick Lorier, InSpark’s expert voor Digitale Innovatie, in dit webinar alle aspecten en factoren die de inzet van AR tot een succes maken binnen organisatieprocessen. Ook geeft hij diverse voorbeelden en use-cases van organisatie die AR vandaag de dag al volop gebruiken.

 

Inschrijven webinar

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Schrijf je in voor de webinar van 24 september van 15 tot 16:30 uur.

Wat kunnen AR, MR en IoT voor jouw business betekenen?

Microsoft en vele andere grote organisaties beschouwen Augmented Reality en aanverwante technologieën als hét strategische thema van de toekomst. AR zal de manier waarop wij consumeren, (samen)werken en produceren radicaal veranderen. Sterker nog: dat doet het nú al! Daarom moet iedere moderne organisatie zich terdege gaan oriënteren op de business mogelijkheden die AR biedt.

Programma

15:00 Welkom & Introductie Dick Lorier (InSpark)

15:10 De impact van AR technologie

15:20 AR scenario’s bij klanten inclusief klantcases

15:35 5G, IoT en nieuwe mogelijkheden

15:40 Wat is er nodig om te starten?

15:45 Q&A

16:00 Afronding

Wil jij ook aan de slag met Augmented Reality? En wil je weten wat deze nieuwe, innovatieve technologieën voor jouw specifieke business kunnen betekenen? Schrijf je dan vandaag nog in voor dit webinar!

Elke maand een webinar update?
Blijf op de hoogte van aankomende webinars. Schrijf je in voor de maandelijkse mailing met daarin de komende events & webinars.