Als je als bedrijf voorop wilt blijven lopen, of actueel wil blijven, is innoveren een absolute must. Apps zijn hierbij van groot belang. We zien vaak dat relatief eenvoudige processen te complex worden gemaakt en niet gestandaardiseerd zijn.

Met het Microsoft Power Platform kunnen we snel en eenvoudig apps bouwen die grote impact hebben op jouw organisatie. Wil jij ontdekken welke impact PowerApps op jouw organisatie kan hebben? Dan ben je aan het juiste adres! InSpark bied je namelijk de kans om met de PowerApp Kickstart workshop processen te optimaliseren. Dankzij onze expertise binnen het platform en ervaring bij veel verschillende typen organisaties, kunnen we snel schakelen.

Inspire. Design. Build.

Aan de slag! Tijdens een inspirerende dag in ons InSpark Lab, komen we gezamenlijk tot een eerste versie van de PowerApp. Dit doen we samen met jouw organisatie in een aantal fasen.

SHARE
In drie stappen naar een PowerApp voor jouw scenario
Inspire
We starten de dag met een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden van apps en scenario’s.
Design
We maken een selectie van scenario’s die voor jouw organisatie relevant zijn. Vervolgens werken we één scenario volledig uit op onze App Canvas.
Build
Het grootste gedeelte van de workshop bestaat uit het gezamenlijk bouwen van de PowerApp in jouw Office 365 omgeving.
Thijs Soepenberg

Functioneel consultant

Ook aan de slag met PowerApps?
Ook jouw organisatie versnellen met PowerApps? In deze workshop bouw je een App in een dag. Ik deel graag de ins en outs met je!