Als je als bedrijf voorop wilt blijven lopen, of actueel wil blijven, is innoveren een absolute must. Business applicaties zijn hierbij van groot belang. Applicaties zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je niet alleen grote complexe systemen, voor het beheren van compleet gestandaardiseerde en statische processen. Je hebt namelijk ook kleinere eenvoudige apps, die unieke (vaak veranderende) bedrijfsmodellen, processen of business behoeften ondersteunen.

Ondanks een breed scala aan toepassingen binnen hedendaagse organisaties, proberen IT-teams nu vaak op de behoeften in te spelen met een enkele monolithische benadering. Deze is meer gericht op de grote, complexe en langzaam veranderende systemen van vroeger. De resultaten vallen dan vaak tegen en door de snelheid waarmee technologische ontwikkelingen opkomen, is het ook nog eens lastig om (de juiste) keuzes te maken. Wil jij ontdekken welke impact PowerApps, Flow en Power BI op jouw organisatie kunnen hebben? En waar we processen voor jullie vereenvoudigen, versnellen en inzichtelijk kunnen maken? Lees dan vooral verder, maar vergeet daarnaast niet om ons blog over het Power Platform te lezen!

PowerApps platform

Microsoft Power Platform: Versnellen zonder maatwerk

Met het Power Platform van Microsoft: PowerApps, Flow en Power BI, maken we jouw business processen sneller en eenvoudiger. Zonder enige vorm van maatwerk en zonder risico. Als eigenaar van de business processen, kun je deze verschillende apps eenvoudig zelf beheren en onderhouden. InSpark geeft je een quickstart bij het opzetten van de basis die nodig is, daarnaast ondersteunen we inhoudelijk bij de configuratie en bouw.

Microsoft platform

Je blijft te allen tijde zelf ‘in control’, doordat we gebruik maken van de standaard mogelijkheden van het platform.

SHARE
Hoe gaan we aan de slag:
Act
PowerApps is voorzien van uitbreidings-mogelijkheden voor de app-ontwerpers. Met Azure Functions of aangepaste connectoren, kun je naadloos de app-mogelijkheden uitbreiden en wordt er verbinding gemaakt met aangepaste en verouderde systemen en databronnen.
Automate
Microsoft Flow biedt de mogelijkheid om je bedrijfsprocessen eenvoudig te integreren, automatiseren en versnellen. Je kunt tijdrovende en foutgevoelige bedrijfsprocessen omzetten in werkstromen (flows).
Analyze
Power BI is een visualisatie tool voor bedrijfsanalyses, die je waardevolle inzichten geeft. Hierdoor kun je sneller geïnformeerde beslissingen nemen. Je hebt op een snelle en eenvoudige wijze, inzicht in de juiste informatie.

In één dag een business app bouwen met het Microsoft Power Platform?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform voor jouw organisatie? Met onze PowerApp Kickstart Workshop bouw je in één dagdeel een app voor jouw specifieke scenario, zonder dat je heirvoor een IT-er hoeft te zijn! En na deze dag heb je een business app, die je direct kan toepassen binnen jouw organisatie.

Thijs Soepenberg

Consultant Modern Workplace Productivity

Meer weten?
Ik kan je alles vertellen over PowerApps, PowerBI en Flow onder het genot van een kopje koffie
In één dag een PowerApp?
Ontdek de PowerApp Kickstart Workshop