Webinar: Hoe detecteer je snel en makkelijk gevoelige informatie in Office 365?

Bram Zegwaart

Bedrijfsinformatie inzichtelijk maken met Cognni

Naarmate bedrijfsinformatie steeds vaker digitaal gecreëerd én gedeeld wordt, wordt het beschermen van gevoelige informatie zonder je beveiligingsbronnen te overbelasten een steeds grotere uitdaging. Om gevoelige informatie eenvoudig te traceren heeft Cognni een tool ontwikkeld die invulling moet geven aan de grootste uitdaging als het gaat om dataopslag in de cloud. Dit moet veilig gebeuren, voldoen aan compliance richtlijnen en zonder kans op datalekken. Cognni is een data informatie bedrijf, gevestigd te Israël en tevens Member of Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Zij hebben het product Cognni gerealiseerd en hebben al veel organisaties laten zien wat de toegevoegde waarde is van deze tool.

InSpark en Cognni hebben de handen ineengeslagen en zullen tijdens een webinar ingaan op hoe jouw organisatie kan worden ondersteund bij het inzichtelijker maken van bedrijfsdata en het detecteren van gevoelige data. Cognni levert een tool die informatie detecteert en tevens deelactiviteiten inzichtelijk maakt. Deze tool is een aanvulling op jouw Office 365 omgeving en stelt je Compliance Officers en Security Officers in staat om sneller het juiste inzicht te krijgen en gerichter beveiligingsmaatregelen door te voeren.

Tijdens deze webinar leer je hoe je deze tool kosteloos kunt inzetten en daarmee al honderden uren kunt besparen terwijl je beveiliging flexibeler wordt. Gebruik Cognni nu al en detecteer gevoelige informatie op uw Office 365 omgeving zodat u tijdens het webinar gericht vragen kunt stellen. De onboarding is laagdrempelig, eenvoudig en snel. Wij helpen je hierbij zodat je na dit webinar daadwerkelijk meer inzicht hebt in je omgeving.