Webinar: Multi-Factor Authentication & Conditional Access

Gebruiksvriendelijke beveiliging van jouw cloud-omgeving

In de huidige cloud-wereld moeten medewerkers overal en altijd kunnen inloggen met hun accounts en devices. Hun identiteiten moeten dus ook overal en altijd beschermd worden, zeker gezien de gestaag toenemende dreigingen op het gebied van cybersecurity. Het meest efficiënt doe je dat met technologieën als Conditional Access (CA) en Multifactor Authentication (MFA).

CA en MFA zijn van groot belang voor een veilige, productieve, moderne werkplek. Microsoft biedt de perfecte tools om MFA en CA (Azure-based) op een goede manier in te richten en het beveiligingsniveau van je omgeving aanzienlijk te verbeteren, zonder dat dit storend is voor de gebruiker of de productiviteit belemmert. Maar: hoe zorg je nu voor een gecontroleerde en gefaseerde invoering van CA en MFA, zonder dat je steeds weer je collega’s onnodig moet lastigvallen met allerhande verzoeken?

Dat én meer ervaar je tijdens ons webinar Multi-Factor Authentication & Conditional Access.

 

 

Inschrijven webinar

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Multi-Factor Authentication & Conditional Access? Schrijf je dan nu in voor de webinar van 26 november van 16 tot 17 uur.

Inschrijven

Event inschrijving

Elke maand een webinar update?
Blijf op de hoogte van aankomende webinars. Schrijf je in voor de maandelijkse mailing met daarin de komende events & webinars!