Webinar: Windows Virtual Desktop

Leer hoe je de moderne werkplekken binnen jouw organisatie in een mum van tijd omvormt tot productieve, flexibele én veilige virtual desktops.

Hoe verander je thuiswerkplekken in volwaardige werkomgevingen?

Thuiswerken is het nieuwe normaal in het bedrijfsleven. De virtuele werkplek zal dus ook in de toekomst niet meer verdwijnen. Maar hoe zorg je ervoor dat werknemers op andere locaties net zo productief en veilig kunnen werken als op kantoor? Hoe maak je van een thuiswerkplek een volwaardige werkomgeving, met veilige netwerk- en datatoegang plus alle benodigde applicaties en samenwerkingstools?

Dat doe je met Windows Virtual Desktop.

Windows Virtual Desktop (WVD) is een uitgebreide en geavanceerde service voor desktop- en app-virtualisatie. WVD draait in de Microsoft Azure Cloud. Het is dé Virtual Desktop Infrastructure (VDI) die het mogelijk maakt om virtuele werkplekken en applicaties in slechts enkele minuten uit te rollen op elk apparaat, inclusief alle benodigde en standaard ingebouwde security en compliance functionaliteiten.

De Azure-based, virtuele desktopinfrastructuur van WVD biedt – naast vereenvoudigd beheer – de mogelijkheid van Windows 10 multi-sessies, optimalisatie van je Office 365 omgeving én alle ondersteuning voor Remote Desktop Services (RDS) omgevingen. WVD is toegankelijk, flexibel en op maat gesneden voor de diverse gebruikersdoeleinden – van selectieve applicatietoegang tot volledige werkplek. Anytime, anywhere, anyplace.

Meer productiviteit met perfecte virtuele werkplekken

Door de huidige ontwikkelingen vloeien Business en IT steeds meer in elkaar over: IT moet de nieuwe, moderne business processen mogelijk maken. De hedendaagse business benut én definieert de daarvoor benodigde IT, met als doel een betere functionaliteit, hogere productiviteit en optimale beveiliging. Met name als het gaat om flexibel werken op afstand.

In deze webinar:

Tijdens dit webinar bespreken Siebren Mossel en Raymond van Garderen daarom de volgende punten:

  • Hoe bereik je met Windows Virtual Desktop op eenvoudige wijze voornoemde Business en IT doelen?
  • Welke voordelen biedt Windows Virtual Desktop? Wat is er zo bijzonder aan? Waarom is WVD een ‘game changer’?
  • Hoe zorg je voor snelle deployment en technische integratie van Windows Virtual Desktop (VDI, RDS, Windows 10 multi-sessions)?
  • Hoe kun je met het InSpark Cloud Security Center de beveiliging van je WVD-gebaseerde moderne werkplekken nog verder verbeteren?

Daarnaast geven we natuurlijk ook een Live Demo met use-cases, gebruikerservaringen en tips voor functioneel beheer. Met dit webinar neem je dus de eerste essentiële stap naar de implementatie van Windows Virtual Desktop, dé Desktop-as-a-Service oplossing van de toekomst.

Elke maand een webinar update?
Blijf op de hoogte van aankomende webinars. Schrijf je in voor de maandelijkse mailing met daarin de komende events & webinars!