BusinessReady Cloud

Breng je organisatie snel, veilig en geheel ontzorgd naar de cloud
Salar Darwish
Managed Services Lead

In de huidige, zeer dynamische netwerkeconomie is digitale transformatie een must. Immers, alleen de transitie naar de cloud geeft je organisatie die mate van versnelling en flexibiliteit, die nodig is om continu te innoveren. Voortdurende innovatie houdt je business concurrerend. Wendbaarheid en veiligheid gaan daarbij hand in hand; het zijn cruciale factoren als het gaat om meebewegen met de markt, creëren van vertrouwen en voldoen aan klantverwachtingen.

Snel op- en afschalen, doorlopende procesverbetering, ontwikkeling van baanbrekende diensten en producten; de cloud maakt het mogelijk. Weg van statische en geconsolideerde netwerken en platformen – op naar dynamische, veilige flexibiliteit. Dát is de reden waarom organisaties massaal willen overstappen naar de cloud.

Maar… zo’n transitie is een behoorlijke uitdaging. Niet alleen voor je IT-afdeling, maar voor de gehele organisatie. Een cloud-gang betekent een aanzienlijke verandering van je organisatie, je techniek én je competenties. Het ‘aanzetten’ van de cloud mag dan redelijk eenvoudig zijn, het effectief inzetten, bijblijven en benutten van alle mogelijkheden die de cloud biedt, is een stuk complexer. Daarom zijn een gedegen cloud-strategie, een doordacht technisch fundament, een systematische en (geautomatiseerde) aanpak, bewaking van veiligheid en monitoring van alle operations essentieel voor een succesvolle bedrijfstransformatie.

InSpark zorgt dat jouw organisatie die belangrijke stap voorwaarts in één keer maakt. Maar niet alleen dat: in aansluiting op die stap is het de bedoeling dat je in de toekomst de vruchten van de cloud kunt blíjven plukken. De cloud zelf verandert continu: er komen steeds weer nieuwe features en technieken bij. Daarnaast veranderen organisaties zélf ook voortdurend. Conclusie: met enkel de implementatie van de cloud is de klus nog niet geklaard. Je zult het systeem ook voortdurend moeten onderhouden en updaten. De dynamiek van het neerzetten, managen én innoveren van je cloud-infrastructuur moet dus goed beheerst worden.

We willen graag een video laten zien. Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

BusinessReady Cloud is een must-have

Breng je applicaties snel en veilig naar de cloud. Schaal naar behoefte op en af. Regel in één klap je (GDPR-conforme) beveiliging en blijf up-to-date. Zorg voor soepele overheveling van je licentie-investeringen, voor permanente innovatie, én voor professioneel, zorgenvrij beheer van jouw toekomstveilige, cloud-based datacenter. Hoe? Met één oplossing: BusinessReadyTM Cloud!

BusinessReady Cloud (BRC) is een visie, een platform en werkwijze in één, gebaseerd op Microsoft Azure en vooral op InSpark’s best practices. We werken met een schaalbare en systematische architectuur, waarbij we alle diensten integreren die je omgeving 24 uur per dag veilig, wendbaar en operationeel houden. Binnen deze ‘agile’ omgeving kunnen we – óók in de toekomst – samen blijven innoveren.

Dataveiligheid staat daarbij altijd voorop: BusinessReady Cloud ondersteunt jouw organisatie 24/7, wereldwijd, middels ons Cloud Security Center.

Laat je ontzorgen!

Dankzij BusinessReady Cloud profiteer je van continue schaalbaarheid en de daarmee gepaard gaande kosteneffectiviteit. Workloads worden doorlopend geëvalueerd en systemen en licenties worden automatisch daarop aangepast, zoals de overgang van IaaS naar PaaS, of een meer kosteneffectieve benutting van VM’s.

Kortom: geen zorgen meer over updates of patches; je security en beheer zijn tot in de puntjes geregeld. Je krijgt alle nodige hulp bij de cloud-adoptie in je organisatie, bij het infrastructurele beheer (Managed Services), maar ook bij de implementatie van nieuwe diensten en innovaties. Snel, gemakkelijk, toekomstzeker, compleet ontzorgd en altijd veilig. Secure Cloud as-a-Service. Dát is BusinessReady Cloud!

De BusinessReady Cloud aanpak

Opzet cloud-strategie

Gezamenlijk bepalen we de bijdrage van IT aan uw bedrijfsdoelstellingen, businesstransformatie en applicatiemodernisering. Weplannen de migratie van workloads, bespreken de beveiliging en het compliancybeleiden definiëren een routekaartvooruw cloudtransitieen uw nieuwe organisatiemodel. Dit doen we aan de hand van een aantal workshops en onze ‘Triple A’ aanpak waarop we op een snelle en bewezen succesvolle wijze de cloud strategie van uw organisatie vaststellen.

De Triple A aanpak bestaat uit 3 fases waarbij elke fase een doelstelling heeft:

  • Ambitie: Hoe gaat IT bijdragen aan doelstellingen en transformatie?
  • Analyse: Wat moet de cloud nuen in de toekomstkunnen? Welke applicatiesen workloadszijn klaar voor de migratie? Hoe ziet de business case eruit?
  • Aanpak: Hoe ziet ons onboardings plan er uit? Waar beginnen we eerst mee?
1

Cloud onboarding & migratie

Aan de hand van de uitkomst van de cloud strategiesessies starten we met het onboarden of migreren van uw workloads in de cloud. Met slechts een paar handelingen zetten we een cloud infrastructuur op maat voor uw organisatie neer. Dit is mogelijk doordat we IaaS, PaaS en container diensten middels infraascode geautomatiseerd uitrollen.Door het gebruik van infraascodehouden we bij de uitrol van deomgeving al rekening met beheer, security, governanceen kosten monitoring.

2

Cloud Operations & Security

Na de onboarding inof migratienaar de cloud komt de InSpark Managed Cloud dienstverlening in beeld. Hiermee zorgen we onder andere voor cloud monitoringen opvolging, backup & recoveryenupdates & patches.Met de nieuwste best practices, updates, patches en cloud services, zorgen wij ervoor dat uw cloudinfrastructuur stateoftheart is én blijft.

Dit doen we over de assen van:

  • Infrastructuur(infra)
  • Security
  • Applicaties (apps)
3

Cloud-optimalisatie & innovatie

De grootste uitdaging in de cloud is om te zorgen dat je bijblijft bij de nieuwste innovaties en ook daarbij helpt InSpark. Hiervoor levert InSpark een innovatiecoach die proactief de Microsoft Azure platform innovaties met u doorneemt, de kansen identificeert en zorgt voor de implementatie ervan.Topics waar hierbij aan gedacht kan worden zijncost management, governance, security en lifecycle management. Ook het permanente moderniseren van applicaties en infrastructuur en het aanjagen van cloud adoptie binnen uw organisatie behoren tot dedienstverlening.

4
Geïnteresseerd?

Neem contact op met Salar Darwish. Hij vertelt je alles over wat BusinessReady Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen. In een vrijblijvend gesprek kunnen alle verdere details besproken worden.

Neem contact op

Contactformulier