Generatieve AI met Copilot

Vergroot de creativiteit en productiviteit in je organisatie

AI heeft de potentie de manier waarop we werken enorm te verbeteren. Het kan zomaar een kwart meer werktijd opleveren én een boost aan de kwaliteit en creativiteit in je organisatie geven. Maar dan moet het wel veilig en compliant genoeg zijn. En natuurlijk praktisch in gebruik.

Nu je alle expertise en creativiteit van je medewerkers goed kunt gebruiken, is generatieve AI een uitkomst. Zeker in de vorm van Microsoft 365 Copilot. Repetitieve taken en vaak saai werk neemt het uit handen, zodat er meer ruimte en tijd ontstaat – precies daar waar je mensen de meeste waarde toevoegen.

Zo helpt Copilot jou

Copilot helpt jou binnen alle Office apps. Zo kan het een lange e-mailconversatie voor je samenvatten, actiepunten eruit filteren en automatisch in je agenda plaatsen. Vanuit een spreadsheet en bestaande offertes in luttele seconden een nieuwe offerte klaar zetten. Een complete projectplanning direct op je scherm toveren. En dat is geen toekomstmuziek meer. Met Microsofts Copilot en Bing Chat Enterprise kun je deze – en andere toepassingen – nú gaan ontdekken. Heel praktisch. Want Copilot gebruik je gewoon als onderdeel van je 365-applicaties, zoals Word, Outlook of PowerPoint. Zo zorg je ervoor dat AI niet alleen voor de technische voorhoede in je organisatie is, maar voor iedereen.

Veilig en compliant

Copilot is helemaal veilig en compliant. Belangrijk, want met de tools die je medewerkers nu wellicht gebruiken, zoals ChatGPT, weet je niet waar je bedrijfsdata blijven. Ook worden je data eindeloos gerecycled als trainingsdata, wat privacyrisico’s oplevert. De resultaten van tools als ChatGPT kunnen in de toekomst zelfs nieuwe risico’s vormen: schending van intellectueel eigendom. Met Microsofts Copilot en Bing Chat Enterprise werk je wél veilig en compliant. Je bedrijfsdata blijven binnen de muren van je cloudomgeving. En gebruik je data van buiten, dan reken je op een goede bronvermelding.

Ontdek Microsoft 365 Copilot: van use cases tot technische eisen en adoptie

Microsoft 365 Copilot brengt generatieve AI naar jouw werkplek. We nemen je graag mee in waarom Copilot écht een vooruitgang in de manier van werken brengt. Maar we vertellen ook hoe je hier mee start binnen jouw organisatie en hoe je zorgt dat je er maximaal van profiteert.

Wat kun je verwachten?

  • Voorbeelden van hoe je voordeel haalt uit Copilot
  • Technische eisen voor het in gebruik nemen van Copilot
  • Het belang van beleid en richtlijnen rondom het gebruik van AI
  • Tips voor het adoptieproces

image description
Thomas ´t Hoen | AI Adoption Consultant
Wil je generatieve AI omarmen en Copilot inzetten?
Wij helpen je graag. Met een workshop, technische voorbereiding en pilot.
Neem contact op

Lees meer over Copilot