Cloud, Infra & Apps

De veilige, schaalbare en flexibele technologie die Hybrid Cloud heet
Johan Biere
Lead Consultant Cloud, Infra & Apps

Zelf kiezen waar je data staat

Of ze nu on-premise, publiek of privaat zijn, cloud-oplossingen zijn voor de meeste organisaties anno nu gesneden koek. Een hybride cloud is de volgende logische stap. Dat is de omgeving die altijd klaar is voor de toekomst. Letterlijk, vanwege de hoge uptime. En figuurlijk? Ook.

Een omgeving die volledig is gebaseerd op de nieuwste stabiele technologie is een absolute investering in innovatiekracht. En omdat we het Microsoft Azure platform bouwen volgens het ‘voordoen, samendoen, zelf doen’ principe, kun je het altijd zelf beheren en uitbreiden.

Snel, veilig en geheel ontzorgd naar de cloud

Applicatie-integratie: de sleutel tot digitale transformatie

Breng je applicaties snel en veilig naar de cloud. Schaal naar behoefte op en af. Regel in één klap je (GDPR-conforme) beveiliging en blijf up-to-date. Zorg voor soepele overheveling van je licentie-investeringen, voor permanente innovatie, én voor professioneel, zorgenvrij beheer van jouw toekomstveilige, cloud-based datacenter. Hoe? Met één oplossing: BusinessReadyTM Cloud!

BusinessReady Cloud (BRC) is een visie, een platform en werkwijze in één, gebaseerd op Microsoft Azure en vooral op InSpark’s best practices. We werken met een schaalbare en systematische architectuur, waarbij we alle diensten integreren die je omgeving 24 uur per dag veilig, wendbaar en operationeel houden. Binnen deze ‘agile’ omgeving kunnen we – óók in de toekomst – samen blijven innoveren.

Dataveiligheid staat daarbij altijd voorop: BusinessReady Cloud ondersteunt jouw organisatie 24/7, wereldwijd, middels ons Cloud Security Center.

Applicatie-integratie: de sleutel tot digitale transformatie
Wij werken o.a. voor
Lees onze cloud whitepapers
Meer informatie?

Neem contact op met Johan Biere. Hij vertelt je alles over onze cloud-dienstverlening.

Neem contact op

Contactformulier

Lees verder over de cloud