Cloud, Infra & Apps

Cloudmigratie en modernisatie met Microsoft Azure
Sven van den Burg

Stap voor stap naar Microsoft Azure

We kennen allemaal de voordelen van de cloud: de oneindige schaalbaarheid, het betalen naar gebruik en de eenvoud en flexibiliteit van de omgeving. Door slim gebruikt te maken van cloud technologie kan je moderniseren en je toekomstige zakelijke successen beïnvloeden. Toch brengt een daadwerkelijke overstap de nodige uitdagingen met zich mee. InSpark biedt hulp en ondersteuning bij migratie van on-premise naar de Microsoft Azure Cloud. Wij zorgen ervoor dat je business continuïteit geborgd blijft en je cloudomgeving betrouwbaar en toekomstbestendig wordt ingericht.

Onze Microsoft gecertificeerde experts begeleiden of ontzorgen bij een volledige cloudmigratie of bij diverse separate workloadmigraties. Het Microsoft Cloud Adoption Framework voor Azure vormt de basis voor onze werkwijze. Wij houden rekening met de complexiteit van uw huidige omgeving, het type workloads, de gewenste omgeving en specifieke wet en regelgeving binnen je sector.

Onze werkwijze

Voor we starten willen we zeker weten of de migratie daadwerkelijk de oplossing is om het gewenste resultaat te bereiken. Een assessment biedt uitkomst en stelt ons in staat de situatie goed in beeld te brengen. Onderstaand model laat zien hoe ons assessment proces eruit ziet en wat het oplevert. Uiteraard wordt het volledige applicatielandschap onder de loep genomen om samen te komen tot de beste oplossing. Na het assessment is er een goed overzicht van de projectomvang en weet je precies waar je aan toe bent. Bij aanvang kunnen we met behulp van het assessment de eerste 3 stappen van ons migratieproces versneld doorlopen.

Snel, veilig en geheel ontzorgd naar de cloud

Breng je applicaties snel en veilig naar de cloud. Schaal naar behoefte op en af. Regel in één klap je (GDPR-conforme) beveiliging en blijf up-to-date. Zorg voor soepele overheveling van je licentie-investeringen, voor permanente innovatie, én voor professioneel, zorgenvrij beheer van jouw toekomstveilige, cloud-based datacenter. Hoe? Met één oplossing: BusinessReadyTM Cloud!

BusinessReady Cloud (BRC) is een visie, een platform en werkwijze in één, gebaseerd op Microsoft Azure en vooral op InSpark’s best practices. Dataveiligheid staat daarbij altijd voorop: BusinessReady Cloud ondersteunt jouw organisatie 24/7, wereldwijd, middels ons Cloud Security Center.

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Neem contact op met ons Cloud team. Zij vertellen je graag meer  over onze cloud-dienstverlening en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op

Contactformulier

Lees verder over de cloud