Security

Jouw organisatie beschermd, jouw werkomgeving beveiligd
Derk van der Woude
Principal Consultant Security & Compliance

Hoe voorkom ik een datalek? Hoe bescherm ik mijn organisatie tegen aanvallen van buiten? Ga ik juist om met persoonsgegevens? Hoe houd ik controle over mijn data? Voldoe ik aan wet- en regelgeving? Dit zijn vragen die wij dagelijks tegenkomen in onze projecten. Niet raar wanneer aanvallen als Petya en Wannacry de krantenkoppen domineren en de regels rondom (persoons)gegevens strikter  zijn geworden. Met het juist inzetten en gebruiken van IT kun je veel van deze uitdagingen tackelen.

Wij zien informatiebeveiliging als een voortdurende factor. Eentje die in elke stap naar innovatie terugkomt: in elk ontwerp en development proces tot aan het bouwen van applicaties. Secure-by-design is daarom niet alleen de technologie die we gebruiken, maar ook onze aanpak en daarmee jouw innovatieproject.

Kickstart jouw security!

Wil jij direct versnellen? Proef van de mogelijkheden met onze workshops en assessments. Met onze best practises kijken we samen hoe we jou zo snel én efficiënt mogelijk kunnen helpen met onze off the shelf solutions.

 

Wij werken o.a. voor
Op naar een veilige organisatie?

Ik denk direct op niveau met je mee en stippel graag de route met je uit.

Neem contact op

Contactformulier

Bekijk onze Security & Compliance blogs

Tags 0

Bekijk onze Security & Compliance blogs