We leven in een opwindende tijd, waar het begrijpen en benutten van data en de inzet van Artificial Intelligence voor compleet nieuwe business- en waardemodellen zorgen. Wie daarin slaagt zal naar verwachting een voorsprong gaan nemen. Dat is ook de boodschap die de CEO van Microsoft, Satya Nadella voor ons heeft:

The core currency of any business will be the ability to convert their data into AI that drives competetive advantage.

Verweven van Data en AI

Maar nu even een pas op de plaats en terug naar ‘Hollandse nuchterheid’. De echte uitdaging is namelijk hoe je data en kunstmatige intelligentie zo toepast, dat het toegevoegde waarde of bedrijfswaarde oplevert. Maar is dat altijd zo? Vanuit de praktijk constateren wij dat het lang niet altijd even duidelijk is welke innovatieve projecten prioriteit moeten krijgen. Daarom vallen er helaas ook initiatieven af Het oorspronkelijke idee bleek toch niet zo waardevol te zijn, vaak gedreven door teveel enthousiasme voor de techniek en een te beperkte focus op het eindresultaat. Heb je een onderbuikgevoel dat er binnen jouw organisatie mogelijkheden zijn op het gebied van data en kunstmatige intelligentie? Dan is dit een kick-start om met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Je bent van harte uitgenodigd om deze webinar bij te wonen namens Marta Marszal, en Andrei Varanovich, specialist op het gebied van data en kunstmatige intelligentie bij InSpark.

Kijk deze webinar hier terug

Een unieke combinatie van innovatieve technieken en strategisch ontwerp!

Vanuit InSpark hechten we er veel waarde aan om niet alleen als innovatiepartner te zorgen voor het implementeren van vernieuwende oplossingen. Het strategisch kunnen meedenken in de haalbaarheid van projecten rondom data en kunstmatige intelligentie, is zeker zo belangrijk. De juiste focus creëren en die dingen doen die een hoge slagingskans hebben, zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Dat is waarom we deze webinar samen met CEO Marta Marszal van Remember to Play organiseren. Zij zijn een adviesbureau in strategisch ontwerp, met passie voor het tot leven brengen van ideeën. Een unieke kans, want twee partijen weten altijd meer dan één! Na afloop begrijp je waar de business-en waarde kansen liggen en zal het veel eenvoudiger zijn om goed voorbereid op innovatiereis te gaan.

 

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!