AMSTERDAM 8 JUNI 2018 – InSpark wint de Microsoft Country Partner of the Year award. Microsoft Nederland reikt deze prestigieuze award jaarlijks uit aan de partner die uitblinkt op het gebied van digitale innovatie. Met deze award bevestigt Microsoft de strategische keuze van InSpark, om zich volledig in te zetten op het versnellen van digitale transformatie. De award zal worden uitgereikt door Microsoft CEO Satya Nadella, tijdens de partnerconferentie Inspire volgende maand in Las Vegas.

Erkenning én bevestiging

“De business van onze klanten versnellen met impactvolle innovaties, dat is waar we keihard voor werken, elke dag weer. Het is dé reden waarom InSpark tien jaar geleden is opgericht. Deze award is een erkenning voor de resultaten die wij leveren bij onze klanten en bevestigt onze groeistrategie. We liggen op koers om in 2020 dé full service Microsoft Partner te zijn voor organisaties die digitaal willen transformeren. Deze award is een mijlpaal die we te danken hebben aan het vertrouwen van onze klanten én de tomeloze inzet van collega’s met passie voor het Microsoft platform. Daar ben ik ontzettend trots op”, vertelt Laurens Frijters, Managing Director InSpark.

Impact door expertise

“Om klanten echt te versnellen in hun digitale transformatie, moet InSpark zélf ook transformeren. Dit vergt visie en lef. De leidende expertise en oplossingen die InSpark biedt op het gebied van Office 365, Azure, Cloud Security en Data & AI, draagt bij aan de versnelde adoptie van Microsoft technologie bij onze gezamenlijke klanten. Deze impact en de inspiratie voor partners, klanten en Microsoft zelf, waren doorslaggevend bij de keuze voor InSpark”, aldus Ernst-Jan Stigter, Algemeen Directeur van Microsoft Nederland.

Wij zijn InSpark

De tijd om te versnellen is nu. InSpark ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie. Onze innovaties zorgen voor blijvend resultaat door impactvolle oplossingen. De professionals van InSpark beschikken over diepgaande expertise van Microsoft technologie. Full service en full force. Zodat jouw klanten en medewerkers het maximale uit technologie halen. Vandaag, morgen en in de toekomst. InSpark is Microsoft Gold Partner, Country Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner 2017 en meermalig FD Gazelle award winnaar. Lees meer op www.inspark.nl.

Read the English version of the press release

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!