In de huidige, zeer dynamische netwerkeconomie is digitale transformatie een must. Immers, alleen de transitie naar de cloud geeft je organisatie die mate van versnelling en flexibiliteit, die nodig is om continu te innoveren. Voortdurende innovatie houdt je business concurrerend. Wendbaarheid en veiligheid gaan daarbij hand in hand; het zijn cruciale factoren als het gaat om meebewegen met de markt, creëren van vertrouwen en voldoen aan klantverwachtingen.

Snel op- en afschalen, doorlopende procesverbetering, ontwikkeling van baanbrekende diensten en producten; de cloud maakt het mogelijk. Weg van statische en geconsolideerde netwerken en platformen – op naar dynamische, veilige flexibiliteit. Dát is de reden waarom organisaties massaal willen overstappen naar de cloud.

Maar… zo’n transitie is een behoorlijke uitdaging. Niet alleen voor je IT-afdeling, maar voor de gehele organisatie. Een cloud-gang betekent een aanzienlijke verandering van je organisatie, je techniek én je competenties. Het ‘aanzetten’ van de cloud mag dan redelijk eenvoudig zijn, het effectief inzetten, bijblijven en benutten van alle mogelijkheden die de cloud biedt, is een stuk complexer. Daarom zijn een gedegen cloud-strategie, een doordacht technisch fundament, een systematische en (geautomatiseerde) aanpak, bewaking van veiligheid en monitoring van alle operations essentieel voor een succesvolle bedrijfstransformatie.

InSpark zorgt dat jouw organisatie die belangrijke stap voorwaarts in één keer maakt. Maar niet alleen dat: in aansluiting op die stap is het de bedoeling dat je in de toekomst de vruchten van de cloud kunt blíjven plukken. De cloud zelf verandert continu: er komen steeds weer nieuwe features en technieken bij. Daarnaast veranderen organisaties zélf ook voortdurend. Conclusie: met enkel de implementatie van de cloud is de klus nog niet geklaard. Je zult het systeem ook voortdurend moeten onderhouden en updaten. De dynamiek van het neerzetten, managen én innoveren van je cloud-infrastructuur moet dus goed beheerst worden.

BusinessReady™ Cloud is een must-have

Breng je applicaties snel en veilig naar de cloud. Schaal naar behoefte op en af. Regel in één klap je (GDPR-conforme) beveiliging en blijf up-to-date. Zorg voor soepele overheveling van je licentie-investeringen, voor permanente innovatie, én voor professioneel, zorgenvrij beheer van jouw toekomstveilige, cloud-based datacenter. Hoe? Met één oplossing: BusinessReadyTM Cloud!

BusinessReadyTM Cloud (BRC) is een visie, een platform en werkwijze in één, gebaseerd op Microsoft Azure en vooral op InSpark’s best practices. We werken met een schaalbare en systematische architectuur, waarbij we alle diensten integreren die je omgeving 24 uur per dag veilig, wendbaar en operationeel houden. Binnen deze ‘agile’ omgeving kunnen we – óók in de toekomst – samen blijven innoveren.

Dataveiligheid staat daarbij altijd voorop: BusinessReadyTM Cloud ondersteunt jouw organisatie 24/7, wereldwijd, middels ons Cloud Security Center.

Laat je ontzorgen!

Dankzij BusinessReady™ Cloud profiteer je van continue schaalbaarheid en de daarmee gepaard gaande kosteneffectiviteit. Workloads worden doorlopend geëvalueerd en systemen en licenties worden automatisch daarop aangepast, zoals de overgang van IaaS naar PaaS, of een meer kosteneffectieve benutting van VM’s.

Kortom: geen zorgen meer over updates of patches; je security en beheer zijn tot in de puntjes geregeld. Je krijgt alle nodige hulp bij de cloud-adoptie in je organisatie, bij het infrastructurele beheer (Managed Services), maar ook bij de implementatie van nieuwe diensten en innovaties. Snel, gemakkelijk, toekomstzeker, compleet ontzorgd en altijd veilig. Secure Cloud as-a-Service. Dát is BusinessReadyTM Cloud!

SHARE
BusinessReady™ Cloud
Snel en gemakkelijk jouw ready-to-go cloud-infrastructuur
Een geautomatiseerd uitgerolde cloud-infrastructuur (IaaS, Paas en container diensten als 'infra-as-a-code'): met slechts een paar handelingen zetten we met BusinessReady™ Cloud een inffrastructuur op maat neer, inclusief workload-evaluatie en continuous rightsizing.
Altijd veilig en ontzorgd door all-inclusive beheer
Door het gebruik van 'infra-as-a-code' houden we bij de uitrol van je omgeving al rekening met beheer-, security-, governance- en kosten monitoring. Vervolgens wordt de omgeving door ons Cloud Security Center 24/7 efficiënt beheerd. Protect, Detect, Respond, oftewel: doorlopende, cloud-gebaseerde beveiliging en monitoring voor jouw platform, identiteiten en netwerken.
Altijd up-to-date door continue innovatie
Met de nieuwste best practices, updates, patches en cloud services, zorgen wij ervoor dat jouw cloud-infrastructuur state-of-the-art is én blijft: 'Transformation & Innovation-as-a-Service'. We zorgen voor adoptie in je organisatie, zodat het maximale uit de cloud kan worden gehaald. Niet alleen nu, maar óók in de toekomst.

De BRC-werkwijze

1. Opzet cloud-strategie: We bepalen de (kwalificeerbare) bijdrage van IT aan jouw bedrijfsdoelstellingen, business-transformatie en applicatiemodernisering. We plannen de workload-migratie, de beveiliging en het compliancy-beleid en definiëren een routekaart (quick wins en innovatie-agenda) en het nieuwe organisatiemodel.

2. Onboarding & migratie: We ontwerpen en implementeren het subscriber management (identity & security), zorgen voor de uitrol van het netwerk, de connectiviteit en de migratie van workloads naar de cloud. We installeren het operationeel management, het beheer en het deployment process.

3. Cloud Operations & Security: We monitoren jouw nieuwe cloud-omgeving en zorgen voor geautomatiseerde back-up en recovery. We leveren alle nodige updates en patches en voorzien je van additionele beveiliging, security testing en optimalisatie, altijd op basis van de meest recente best practices

4. Cloud-optimalisatie & innovatie: We leveren – naar wens en op maat – nieuwe, innovatieve cloud-diensten en moderniseren doorlopend al je applicaties en infrastructuur. We informeren je over de beste adoptiestrategieën en cloud-kostenoptimalisatie. Door terugkoppeling naar de in stap 1 opgezette cloud-strategie wordt verdere innovatie gefaciliteerd.

Dave Kiwi

Business Development Lead

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Dave Kiwi. Hij vertelt je alles over wat BusinessReady™ Cloud voor jouw bedrijf kan betekenen. In een vrijblijvend gesprek kunnen alle verdere details besproken worden.