De grootste bedreiging voor organisaties in 2018? Dat is ransomware (onderzoek Gartner). Dagelijks vinden nu meerdere cyberaanvallen op organisaties plaats. De opkomst van Artificial Intelligence maakt deze aanvallen steeds geavanceerder, slimmer en krachtiger. Is jouw IT-afdeling al voldoende in staat om dergelijke aanvallen en datalekken te voorkomen en tijdig te corrigeren?

Door de maatschappelijke positie van overheden en de aard van haar informatie, zijn ze een populair doelwit voor cyberaanvallen. Daarnaast worden, met de nieuwe AVG, de richtlijnen voor het beschermen van data steeds strikter. Wil jij eenvoudig én continu jouw apparaten, gebruikers en applicaties monitoren op beveiligingslekken? En bij bedreigingen of potentiële datalekken tijdig waarschuwingen ontvangen? Het kan met: Cloud Security Center.

Dit is het Cloud Security Center

Cloud Security Center is een platform wat over al jouw Microsoft technologie heen, continu de beveiliging monitort en bedreigingen voorspelt. Hiervoor maakt het gebruik van data bedreigingen over de gehele wereld (intelligent zero-day protection) ontdekt door Microsoft. Geavanceerde data analytics en patroonherkenning passen we toe op al jouw workloads. Zo heb jij in één overzicht informatie op basis waarvan je kunt acteren en maatregelen kunt treffen. Maar ook jouw security- en privacybeleid kunt opbouwen en evalueren. Daarbovenop bieden we 24/7 support, bijvoorbeeld voor het tijdig uitvoeren van updates.

In 5 stappen jouw Cloud Security Center:

1. Health check

Op basis van jouw security & privacy beleid en de infrastructuur stellen we een baseline vast.

2. Onboarding

We doen de set-up van Cloud Security Center en maken de connectie met jouw omgeving.

3. Go-live

Jouw Cloud Security Center draait en biedt bescherming vanaf dag één.

4. Stabilisering

Optimalisatie en correctie van false-positives: bestanden die met een virus worden aangeduid maar
toch schoon zijn.

5. Optimalisatie

Het platform is zelflerend. Zo kun je continu regels en analyses verbeteren

 

SHARE
Stefan Daelemans

Business Lead - Managed Services

Wil je meer weten?
Stefan vertelt je, onder het genot van een kop koffie, graag meer over hoe InSpark je kan helpen
Download flyer