De grootste bedreiging voor organisaties in 2018 is ransomware (onderzoek Gartner). Dagelijks vinden meerdere cyberaanvallen plaats op overheden en organisaties. De opkomst van Artificial Intelligence maakt deze aanvallen steeds geavanceerder, slimmer en krachtiger. Is jouw IT-afdeling al voldoende in staat om dergelijke aanvallen en datalekken te voorkomen en tijdig te corrigeren?

Door de maatschappelijke positie van overheden en de aard van haar informatie, zijn ze een populair doelwit voor cyberaanvallen. Daarnaast worden, met de nieuwe AVG, de richtlijnen voor het beschermen van data steeds strikter. Wil jij eenvoudig én continu jouw apparaten, gebruikers en applicaties monitoren op beveiligingslekken? En bij bedreigingen of potentiële datalekken tijdig waarschuwingen ontvangen? Het kan met: Cloud Security Center.

Dit is het Cloud Security Center

Cloud Security Center is een platform wat over al jouw Microsoft technologie heen, continu de beveiliging monitort en bedreigingen voorspelt. Hiervoor maakt het gebruik van data bedreigingen over de gehele wereld (intelligent zero-day protection) ontdekt door Microsoft. Geavanceerde data analytics en patroonherkenning passen we toe op al jouw workloads. Zo heb jij in één overzicht informatie op basis waarvan je kunt acteren en maatregelen kunt treffen. Maar ook jouw security- en privacybeleid kunt opbouwen en evalueren. Daarbovenop bieden we 24/7 support, bijvoorbeeld voor het tijdig uitvoeren van updates.
SHARE
In 5 stappen jouw Cloud Security Center
1. Health check
Op basis van jouw security & privacy beleid en de infrastructuur, stellen we een baseline vast
2. Onboarding
We doen de set-up van Cloud Security Center en maken de connectie met jouw omgeving
3. Go-live
Jouw Cloud Security Center draait en biedt bescherming vanaf dag één
4. Stabilisering
Optimalisatie en correctie van false-positives: bestanden die met een virus worden aangeduid maar toch schoon zijn
5. Optimalisatie
Het platform is zelflerend. Zo kun je continu regels en analyses verbeteren

“Wij hebben grip op onze beveiliging dankzij Cloud Security Center. We kunnen anticiperen op datalekken en aanvallen van buiten. We zijn ‘in control'”

Michiel Koster
Directeur Gemeente Hollands Kroon

Stefan Daelemans

Business Lead - Managed Services

Interesse?
In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over ons Cloud Security Center en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.