Wil jij dat je medewerkers optimaal digitaal samenwerken? Vind jij dat projectcommunicatie, teamoverleg en kennisdeling altijd beter kan? Is het cruciaal voor jouw organisatie dat medewerkers elkaar wereldwijd kunnen vinden én helpen? En ze altijd en overal veilig toegang hebben tot bedrijfsinformatie? Ontdek Company Connect™ . Dit platform geeft jouw medewerkers snelle, mobiele toegang tot alle relevante mensen, informatiebronnen en applicaties. Zónder dat de dataveiligheid in het geding komt.

Dit is Company Connect™

Company Connect™ is een integraal platform voor het delen van organisatienieuws en informatie, voor onderlinge samenwerking en de inzet van slimme (cloud)apps. Zo biedt het platform een app voor het melden van QESH (Quality, Environment, Safety, Health) incidenten. Company Connect™ zorgt voor doelgericht werkende en flexibele teams, die beter presteren. Alle relevante data, resources en apps zijn voor medewerkers veilig toegankelijk, op elk moment, op elk apparaat. Samenwerken in documenten, identiteits- en profiel beheer, conditionele toegang en multifactor authenticatie. Maar ook sociale interactie, team- en relatiemanagement: Company Connect™ regelt het allemaal. Werk, veiligheid én netwerken in één gestandaardiseerde oplossing voor de (maak)industrie.

SHARE
In 4 weken de overstap naar veilig en efficiënt samenwerken
Systeemanalyse
We bekijken jouw huidige omgeving en systeem en passen deze, indien nodig, aan voor de inzet van Company Connect™.
Implementatie
We installeren de kant en-klare oplossing in Office 365 E3. Geen onnodig of langdurig maatwerk, geen extra licenties en daarom direct én snel implementeerbaar
Koppeling
Company Connect™ wordt gekoppeld aan informatiebronnen en netwerken. De Connect App wordt ingeschakeld.
Adoptie
We briefen en trainen je medewerkers. De moderne gebruikersinterface en handige apps zorgen ervoor dat je Company Connect™ snel in gebruik kunt nemen.
Gijs Huisman

Klant Succes Manager

Geïnteresseerd?
Onder het genot van een kopje koffie, vertel ik wat Company Connect™ voor jouw bedrijf kan betekenen.