Wanneer medewerkers binnen jouw organisatie niet optimaal met elkaar samenwerken en de communicatie stroef verloopt, is het hoog tijd voor verandering. Wil jij dat jouw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsinformatie? En dat ze elkaar digitaal makkelijk vinden en helpen, voor efficiëntere samenwerking zónder dat de dataveiligheid in het geding komt?

Ontdek dan Company Connect: een totaalpakket van slimme apps & een geautomatiseerd provisioning mechanisme, voor de versnelde implementatie van jouw gepersonaliseerde medewerkersportalen. Hierbinnen is informatie snel en makkelijk te vinden; heb je direct toegang tot primaire werkomgevingen (binnen en buiten Microsoft 365) en hebben medewerkers device- en locatie onafhankelijke toegang. Company Connect haalt het beste uit de Office 365 naar boven, zonder beperkingen.

Company connect InSpark

Goed om te weten:

  • Jouw portaal is het persoonlijke startpunt van de dag voor elke medewerker
  • Geen terugkerende licentiekosten per maand/jaar
  • Je blijft altijd up to date door de compatibiliteit met de Microsoft Office 365 standaard
  • De eerste stap naar een efficiënte en slimme werkomgeving
SHARE
De eerste stappen naar veilig en efficiënt samenwerken
Kick-off
We bekijken jouw huidige Office 365 configuratie en passen deze, indien nodig, aan voor de inzet van Company Connect. We installeren de kant en-klare oplossing in Office 365. Geen onnodig of langdurig maatwerk, geen extra licenties en daarom direct én snel implementeerbaar.
Configuratie
Aan hand van onze best-practices rollen we een showcase uit waarin alle Company Connect mogelijkheden worden getest en gedemonstreerd. Zo worden de aanvullende functionele wensen van jouw organisatie helder in kaart gebracht.
Inrichting
Aan de hand van jouw wensen, wordt de omgeving volledig ingericht. Tijdens en na de inrichting briefen en trainen we je medewerkers, zodat je Company Connect snel in gebruik neemt.
Trots op
30 +
Company Connect klanten
300 +
Draaiende apps
75.000
Gebruikers
Jasper Oosterveld

Consultant Modern Workplace Productivity & MVP

Geïnteresseerd?
Onder het genot van een kopje koffie, vertel ik wat Company Connect voor jouw bedrijf kan betekenen.