Krijg in 5 dagen in kaart hoe veilig jouw organisatie werkt

Hackpogingen, DDoS-aanvallen, virussen, spam en malware: organisaties kampen dagelijks met bedreigingen van buitenaf. Maar ook binnen de organisatie maken we fouten waardoor datalekken ontstaan. Daarnaast houdt de AVG – de nieuwe wet voor databescherming die in mei 2018 in werking treedt – de gemoederen bezig. We moeten onze data, nu meer dan ooit, beschermen tegen interne en externe bedreigingen.

Stel jij jezelf vragen als: Hoe veilig is mijn werkomgeving echt? Welke maatregelen kan ik nemen om datalekken te voorkomen? Ga ik goed om met privacy gevoelige informatie? En: ben ik echt klaar voor de komst van de AVG? Het Security Assessment geeft je antwoord op deze vragen. In 5 dagen krijg je in kaart welke risico’s er binnen jouw organisatie zijn en welke tegenmaatregelen je met technologie kunt nemen.

“Met één druk op de knop zijn nu klaar voor de AVG”, Dennis Stakenburg, Gemeente Breda

Security Assessment: Dít houdt het in

Kies je voor een Security Assessment, dan brengt een gecertificeerde consultant in 5 dagen in kaart wat de status van security is binnen jouw organisatie. En welke acties nodig zijn om de toekomst met een gerust hart tegemoet te zien. Onze consultant duikt in de beveiliging omtrent jouw infrastructuur, apps, data en identity. Maar spreekt ook met de belangrijkste business stakeholders om verbeterpunten aan te dragen voor de omgang met data & veiligheid. Wij identificeren de risico’s en geven daarbij aan hoe je Microsoft technologie kunt inzetten om de beveiliging op niveau te krijgen.

Bekijk onze aanpak

Het Security Assessment omvat het doorlichten van de veiligheid zowel binnen als buiten jouw firewall. Voor de laatste werken we met partner FoX-IT die hiervoor een zogeheten PEN-test uitvoert.

SHARE
Derk van der Woude

Lead Consultant Security

Hoe veilig werk jij?
Ik breng het graag voor je in kaart in slechts 5 dagen.