Goede samenwerken en communiceren met en tussen collega’s en externe personen, kan tegenwoordig op heel veel verschillende manieren plaatsvinden. Juist daardoor ontstaat er versnippering van informatie, met als gevolg dat belangrijke bedrijfsinformatie op heel veel plekken staat opgeslagen. Waarschijnlijk wel herkenbaar. Bekende voorbeelden als het gebruiken van Dropbox en Slack brengen veiligheidsrisico’s met zich mee. Er is geen goed zicht op de activiteiten en lukraak opgeslagen content in deze tools. Je echte kroonjuwelen zouden dus beter beschermd moeten worden, maar eigenlijk geldt dat voor alles wat waarde voor jouw organisatie heeft.

Voor elke organisatie die Microsoft Office 365 gebruikt is SharePoint Online een veilige manier om alle communicatie en informatie tussen collega’s, klanten en andere externen te stroomlijnen. In deze webinar leer ik je hoe je SharePoint Communication Sites kunt bouwen en  hoe je met SharePoint Team Sites één centrale omgeving kunt creëren. Hierdoor kunnen zowel interne als externe betrokkenen productief en eenvoudig met elkaar samenwerken.

Kijk deze webinar hier terug:

Meer informatie over deze webinar:

Deze webinar wordt gegeven door Jasper Oosterveld, Modern Workplace Consultant & Microsoft MVP bij InSpark. Hij deelt met veel enthousiasme zijn ervaringen in zijn webinar. Na afloop krijg je concrete handvatten mee, waardoor je gelijk aan de slag kunt gaan met SharePoint online.

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!