Microsoft’s populaire HoloLens verovert langzaam maar zeker de zakelijke wereld en niet voor niets: de mixed reality-bril geeft bedrijven de mogelijkheid om sneller, productiever en slimmer samen te werken. Nieuwsgierig wat de HoloLens voor jou kan betekenen? Dan ben je aan het juiste adres: InSpark introduceert het HoloLens Experience Center en de HoloLens Kickstart Workshop. Maak kennis met de HoloLens, ontdek de kracht van mixed reality en benut de kansen voor jouw organisatie!

Discover. Design. Launch.

Aan de slag! Naast het zelf ervaren van de HoloLens in ons InSpark Lab, bieden wij de HoloLens Kickstart Workshop aan. Ons doel is om jou niet alleen de kracht van mixed reality te laten ervaren, maar ook daadwerkelijk in te laten zetten binnen jouw organisatie. In een Canvas sessie van 4 uur komen we samen tot een design voor jouw organisatie en klanten.

SHARE
In drie stappen naar een waardevol design voor jouw organisatie en klantenkring
Discover
Ervaar zelf de mogelijkheden van de HoloLens en doorloop populaire zakelijke scenario’s, speciaal voor jouw sector geselecteerd, in ons HoloLens Experience Center.
Design
Werk aan de hand van het HoloLens App Canvas de scenario’s uit die voor jouw organisatie relevant zijn.
Launch
Overtuig jouw collega’s en bepaal het winnende scenario dat wordt uitgewerkt als 3D visualisatie.
Dick Lorier

Innovatie Consultant

Ook de kracht van mixed reality inzetten?
Met deze workshop ontdek je snel wat mixed reality voor jouw organisatie kan betekenen. Ik denk graag met je mee!